27 / 04 / 2024

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Mai Residence Kartal'da yeni kampanya! Ara ödemesiz, peşinatsız!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde yeni kampanya başladı. Projede ara ödemesiz, peşinatsız daire sahibi olunuyor. Ödemeler ise 2016 yılının Mart ayında başlayacak.



Mai Residence projesi,  Fer Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. E-5'e cepheli, 15 katlı, rezidans kullanımına uygun bloğunda stüdyodan 2+1’e farklı daire seçenekleri bulunuyor. 


Birleştirilebilir modüler yapısı sayesinde  Mai Residence  bir yandan yeni bir kampanyaya da imza atıyor. Bu kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl hiç ödeme yapmadan konut sahibi olabiliyorsunuz. 


Ödemelerin Mart 2016'da başladığı Mai Residence projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Mai Residence'ta lobi alanı, çatı katında VIP Lounge bulunuyor. 


Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi; Adalar ve deniz manzarasına sahip. Projede kat bahçeleri, dinlenme alanları ve hobi alanları da bulunuyor. 


Projede ayrıca havuz, spor salonu, fitness center, pilates, vitamin bar, playstation odası, oyun alanları, müzik stüdyosu, depo alanları, oda servisi ve concierge hizmetler bulunuyor. 


150 konuttan meydana gelen Mai Residence projesi; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, Kadıköy'e 29 dakika, İDO iskelesine ise 15 dakika mesafede yer alıyor. 



Mai Residence iletişim bilgileri

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com


projeye sor



Geri Dön