Konut

Mai Rezidans Kartal'da yüzde 1 peşinat! Yüzde 10 indirim!

İstanbul’ u yeniden sevdirecek bir yaşam “Mai Residence” de! Üstelik şimdi %1 peşinat, 60 aya %0,59 faiz oranı ve %10 indirim fırsatıyla konut alıcılarına sunuluyor...


İyi yaşam sanatı ustası FerYapı’ nın Anadolu Yakası’ nın yükselen yıldızı Kartal bölgesinde, E-5 karayolunun tam üzerinde konumlandırdığı Mai Residence,  Tago Mimarlık tarafından özgün ve yüksek teknolojinin kullanıldığı modern mimariyle tasarlandı. 1.kattan itibaren muhteşem adalar ve deniz manzarasına sahip Mai Residence, şehrin merkezinde lüks, konfor, huzur ve keyfi bir arada barındıran benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Kartal’da, E-5 yolu üzerindeki   “Mai Residence” nin sunduğu %1 peşinat, 60 aya %0.59 faiz oranı ve %10 indirim fırsatıyla konut sahibi olmak şimdi daha kolay!


Mai Residence, E-5’ in hemen üzerinde, sahil yoluna 9 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika, deniz ulaşımı (İDO İskelesi’ne) 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’ na 8 dakika, Kartal Metro İstasyonu ve dünyanın en büyük Adalet Sarayları’ ndan biri olan Kartal Adliyesi’ ne 3 dakika mesafede… Üstelik tamamlanacak Marmaray Projesi ile 35 dakikada Halkalı, Real, Carrefour Maltepe, Neo Pendik gibi alışveriş merkezlerine kolayca ulaşım sağlanabiliniyor.


www.mairesidence.com

www.feryapi.com