Genel

Main Towers Residence Ağustos'ta satışta!

Selimoğlu Group'un plan sürecinde yer alan projeleri arasında bulunan Main Towers Residence, Maslak'ta yükselecek. 12.8 dönüm alana kurulacak olan Main Towers Residence projesi önümüzdeki Ağustos ayında satışa sunulacak

Selimoğlu Group, Main Towers Residence projesini önümüzdeki Ağustos ayında satışa sunacak. Maslak'ta inşa edilecek olan Main Towers Residence, 12 bin 840 metrekare alana kurulacak.

Main Towers Residence projesinde konutların alanları 85 ile 335 metrekare arasında. 9 bin 840 metrekare yeşil alanın bulunacağı Main Towers Residence projesinde sosyal tesis alanı 3 dönüm olarak belirlendi. Main Towers Residence'ta 500 araçlık kapalı otopark bulunacak.

"Selimoğlu Group"un inşaat sektöründeki faaliyetlerinin temeli 1961'de atıldı. O tarihten günümüze inşaat sektöründe hizmet vermekte olan "Selimoğlu Group" bu süreçte Nazım Selimoğlu tarafından kuruldu. 2. kuşak çocukları, tarafından iş hacmi önemli ölçüde büyütülerek günümüzde 3. kuşak çocukları tarafından şirket group boyutuna getirildi.

2005 yılına kadar inşaat sektöründe yer alan şirket, 2005 yılında gücünü Yapa Plastik Ltd. şirketiyle birleştirerek başta inşaat sektörü olmak üzere; Petrokimya, Gida, Pazarlama alanlarında yatırım kararı aldı. Kısa bir sürede inşaat sektöründe yapmış oldugu projeler ile adından söz ettirmeyi başaran şirket, teknolojik gelişmeler ışığında Ar-Ge servisini kurarak Dünya genelinde ekonomik alanda ilk 20ye giren ülkemizi daha yukarılara çıkaracak projelere imza atacak.

Bu süreçte inşaat sektöründeki başarı seviyesini piyasa beklentilerinin üzerine çıkartarak sektördeki gücünü teknoloji ve kaliteyle birleştirip konut piyasasında markalaştı. Günümüzde "Selimoğlu Group" çatısı altında 7 şirket faaliyet gösteriyor. 400'den fazla çalışanıyla bugüne kadar 10 binin üzerinde konut inşa etti.

http://www.selimoglugroup.com/maintowers.html

90 216 360 30 34

Projeden görüntüler için tıklayınız

 

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com