Genel

Makrom City Esenyurt Projesi'nde 750 TL taksitle! Kampanyada son hafta!

Makrom Yapı ’nın Esenyurt ’ta yapımına başladığı Makrom City projesinde başlatılan kampanya, bu haftasonu düzenlenen barbekü partisiyle son buluyor...

Makrom Yapı tarafından inşası sürdürülen proje; 14 katlı 2 blokta 404 konuttan meydana geliyor.  Makrom Yapı 'nın Esenyurt 'ta yapımına başladığı Makrom City projesinde başlatılan kampanya, bu haftasonu düzenlenen barbekü partisiyle son buluyor.

Kampanya 'da 65 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Üstelik, bankayla, faizle, kefille uğraşmadan...

Makrom City 'de 1+1 daireler 65 bin TL, 2+1 daireler 90 bin TL, 3+1 daireler ise 110 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Makrom Yapı, projeden ev sahibi olmak isteyenlere 5 bin TL peşinat ve 750 TL 'den başlayan taksitlerle sunduğu kampanyanın yanı sıra, isteyen müşterileri için bütçeye özel alternatifleri de beraberinde oluşturabiliyor. Üstelik, 2 yılda biten ödeme alternatifleriyle, daire sahiplerini kiracı gibi her ay taksit ödemekten de kurtarıyor.

Esenyurt bölge sınırları içinde, E5 ile Nazım Hikmet Bulvarı 'nın arasında, Bauhaus 'un arkasında yer alan Makrom City, sunduğu sosyal olanaklarla da fark yaratıyor. Açık yüzme havuzunun yanı sıra, hamam, sauna, fitness center, cep sinema, cafe, çocuk oyun alanı, kreş ve özel kat bahçelerinin de yer aldığı proje, yaşam kalitesini yükseltmek isteyenler için tasarlandı. Aidat bedellerinin 80-100 TL arasında olmasının planlandığı projede, kapalı devre güvenlik sistemi, vale parking, resepsiyon gibi özel hizmetler ve her daireye yetecek kadar açık/kapalı otopark alanı da yer alacak.

 

Projeden görüntüler için tıklayın

www.makromcity.com

0212 450 19 91

0212 450 07 90

 



 

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com