Genel

Makyol, Kuzeyler İnşaat'la asfaltlama yapacak!

İnşaatın birçok dalında faaliyet gösteren Makyol, Kuzeyler İnşaat Ticaret Aşž ile asfaltlama yapmak üzere harekete geçti. şžirketin adresi ise Tepecik Caddesi Melodi Sokak İTÜ Blokları E Bl. N 4/E Etiler Beşiktaş...

İnşaatın birçok dalında faaliyet gösteren Makyol, Kuzeyler İnşaat Ticaret Aşž ile asfaltlama yapmak üzere harekete geçti. Tepecik Caddesi Melodi Sokak İTÜ Blokları E Bl. N 4/E Etiler Beşiktaş olarak gösterilen Kuzeyler İnşaat"ın adresi, aynı zamanda Makyol"un da adresi. 100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin İTO kaydı ve şirket ana sözleşmesinin imzalanması 4 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşti. İnşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere kurulan şirket, ağırlıklı olarak kara yolları ve otoyolların inşaat işlerini üstlenecek.
şžirketin Yönetim kurul başkanlığını Adnan çebi üstlenirken Mehmet Ali çebi başkan yardımcısı, Arzu Abas çebi ve Savaş çebi de yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.