İhale

Malatya Battalgazi'de 3 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 3 Kasım'da

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkanı satıyor. İşte ayrıntılar...  Malatya Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkul için satış ihalesi 3 Kasım 2022 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu, Dernek ve Karatepe mahallelerinde yer alan 1 adet arsa, 1 adet arazi ve 1 adet dükkan satışa sunuluyor. 

Malatya Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkul için satış ihalesi 3 Kasım 2022 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

 

Malatya Battalgazi ilçesi Çamurlu Mahallesi'nde yer alan arsanın büyüklüğü 15.238, Dernek Mahallesi'nde yer alan dükkanın büyüklüğü 220 metrekare, Karatepe'deki arazinin büyüklüğü ise 8.750 metrekare olarak belirlendi. 

Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkul için belirlenen geçici teminat bedelleri 11 bin 100 TL ile 526 bin TL arasında değişiyor. 

Arsanın fiyatı 17 milyon 524 bin 068 TL, dükkanın fiyatı 3 milyon 960 bin  TL ve arazinin fiyatı ise 367 bin 553 TL olarak belirlendi. 

İşte Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığından:

1.) Malatya İli, Battalgazi İlçesi, Çamurlu Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan 4691 ada 11 parsel sayılı taşınmaz, Dernek Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan 193 ada 35 parsel sayılı taşınmaz üzerinde bulunan, B Blok Zemin + 1. Kat 26 bağımsız bölüm numaralı dükkânın satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. (a) Maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile yapılacaktır. Ayrıca Karatepe Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait olan 153 ada 2 parsel (eski 361 parsel) sayılı taşınmazın satışı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. Maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile yapılacaktır. Malatya Battalgazi Belediyesi'ne ait söz konusu taşınmazlar Belediyemiz Hizmet Binası içerisinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda satılacaktır.

2.) Taşınmazların satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler, gerek doğrudan gerekse vekâleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizde açılacak ihalelere katılamazlar.

3.) Satışı yapılacak taşınmazların yeri, konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, geçici teminat miktarı, imar durumu, ihale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir. a) Çamurlu Mah. 4691 ada 11 parsel İmar Durumu: E:1,20 TAKS:0,20 Yençok:Serbest

4.) Aşağıda tablo halinde belirtilen taşınmazlar birbirinden bağımsız olarak ayrı ayrı ihale edilecek olup, ihalesine girilecek olan her bir parsel sayılı taşınmaz için ayrı ayrı şartname alınması ve yine ihalesine girilecek olan her bir parsel sayılı taşınmaz için ayrı ayrı geçici teminat ödenmesi gerekmektedir.

5.) İhaleye çıkarılan taşınmazlara ilişkin ihale şartname ve eklerinin, her bir ihale için ayrı ayrı olmak üzere, 1.000,00 TL. (Bin lira) bedel karşılığı Battalgazi Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nden alınması gerekmekte olup, şartname ve ekleri ücretsiz olarak incelenebilir.

6.) İhaleye katılmak isteyenlerin; a) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi (İkametgâh belgesi) b) Tebligat için Türkiye'de adres göstermeleri, c) Gerçek kişilerin TC kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, gerçek kişilerin Nüfus Cüzdanı suretini, tüzel kişilerin ise Vergi Levhasını, d) Geçici teminat makbuzunu veya teminat mektubunu, (geçici teminat mektubunun süresiz olması gerekmektedir.) e) Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odası' ndan, yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki 2.Maddede belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi, gerçek kişiler adına vekaleten ihaleye iştirak edeceklerin noter onaylı vekaletnameyi, 02.11.2022 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Battalgazi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne vermeleri zorunludur.

7.) İstekliler 02.11.2022 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Battalgazi Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ulaşması kaydıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre hazırlayacakları teklif mektuplarını, iadeli taahhütlü posta ile de gönderebilirler, postadaki gecikmeler kabul edilmez.

8.) Yapılan ihalenin onaylanmasından sonra taşınmaz malların satış bedeli alıcı tarafından 30 güne kadar ödenecektir.

9.) İhaleye katılacak olanlar taşınmaz malların ihalesine ait teminat bedelini ve şartname bedelini 02.11.2022 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar Battalgazi Belediyesi veznesinden alacakları ödendi belgesi ile yatıracaklardır.

10.) Battalgazi Belediyesi Encümeni, bahse konu taşınmazlara ait ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun teklifi tespit etmekte serbesttir. İlan olunur.

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Mutfak tüpünde dev kampanya! İpragaz 12 kg'lık ev tüpü ne kadar? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...