02 / 05 / 2024

Malatya Defterdarlığı kat karşılığı bina yaptıracak!

Malatya Defterdarlığı kat karşılığı bina yaptıracak!

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü merkezde ve Yeşilyurt ilçelerinde arsa karşılığı bina yaptırmak üzere ihale açtı



Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez ve Yeşilyurt ilçelerinde arsa karşılığı bina yaptırmak üzere ihale açtı.
Malatya Defterdarlığı Merkez´de 4 bin 372 metrekare büyüklükteki okul imarlı arsaya ve Yeşilyurt´taki 51 bin 548 metrekare büyüklükteki konut alanı imarlı arsaya bina yaptıracak. Arsaların toplam tahmin bedeli 6 milyon 163bin 316 TL olarak açıklanırken geçici teminat olarak 924 bin 500 TL istendi.

Yukarıdaki arsaları verecek olan Malatya Defterdarlığı bunlara karşılık olarak merkezdeki okul alanı imarlı 6 bin 354 metrekare büyüklükteki arsaya bina yaptıracak. Arsa 5 milyon 263 bin 555 TL maliyet bedeli olarak devredecek. İhale 28 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön