Genel

Malatya Derende OSB'ye altyapı inşaatı yaptırılacak

Malatya-Darende Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek

Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nın sorumluluğu altında yapılacak olan, Malatya-Darende Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

İhale kapsamında, Malatya Derende'de bulunan alana ait yol, drenaj, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapılacak. Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Söz konusu iş 31 Kasım 2011 tarihine kadar tamamlanacak.

İhalenin keşif bedeli 4 milyon 615 bin 630 TL, geçici teminatı ise 323 bin 94 TL olarak belirlendi.İhale 25 Mayıs 2010 tarihinde, saat 10.00'da gerçekleşecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız

--

Malatya'da, Malatya-Darende Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığının sorumluluğu altında, Malatya-Darende Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatını işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile yaptıracak.

Keşif bedeli 4 milyon 615 bin 630 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 323 bin 94 lira tutarında geçici teminat alınacak.

25 Mayıs 2010 tarihinde saat 10.00'da Sanayi ve Ticaret Bakanlığında yapılacak olan ihaleye ait şartname aynı yerden temin edilebilecek.
AA