28 / 04 / 2024

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.




Malatya Büyükşehir Belediyesi merkez ile birlikte ilçelerin fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına da cevap verebilecek çalışmalar hayata geçirmeye devam ediyor.
 

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu çalışmalar kapsamında Doğanşehir ilçesine 2 bin metrekare inşaat alanına sahip, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayacak olan yeni bir Kültür Merkezi yapılacak. Proje çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Doğanşehir Kültür Merkezi’nin ihale çalışmaları yapılıyor.

 

2 katlı kültür merkezi


Kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak olan Kültür Merkezi projesinde, zemin katta 75 metrekare giriş fuayesi, 4 adet her biri 42 metrekare genişliğinde 4 adet atölye, 46  metrekare yönetim birimi, 126 metrekare kütüphane bulunuyor. Ayrıca, Bodrum katta ise 188 metrekare genişliğinde çok amaçlı salon ve büyük bir etkinlik fuayesi yer alıyor. Yine Kültür Merkezi bünyesinde Konferans Salonu olarak düzenlenen bölümde ise 291 metrekare giriş fuayesi, 2 adet 6 metrekare genişliğinde hazırlık odaları, 75 metrekare sahne ve 610 metrekare genişliğinde 410 kişilik konferans salonu da mevcut.

 

 


Geri Dön