17 / 05 / 2024

Malatya Doğanşehir'in yolları yenileniyor!

Malatya Doğanşehir'in yolları yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesinde yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor.



Malatya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğanşehir Söğütlü Mahallesi'nin yollarını kilit taşıyla kaplayan Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalarda 13 bin metrekarelik kilit taşı malzemesi kullandı.


Gövdeli Mahallesi'nin ulaşımını sağlayan 6 kilometre uzunluğundaki yolun genişliği ise 4.5 metreden 11 metre genişliğine çıkarıldı. Yolda altyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, çalışmaların sonunda yolu asfalt ile kaplayacak.


Malatya Büyükşehir Belediyesiyle örnek projelere imza attıklarını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesinin kendilerine gereken desteği sağladığını kaydetti.


Kapıdere, Gövdeli, Küçüklü, Elmalı ve Söğüt’te çevre düzenlemeleri yapıldığını aktaran Küçük, "Büyükşehir Belediyemiz buraların malzemesini verdi. Altyapısını hazırladı. Biz de işçiliğini karşıladık. Bu çalışmaların aynısına Sürgü ve Çömlekoba’da da başlayacağız. Doğanşehir’in altyapısı yoktu. 50-60 yıllık bir sorun çözülmeye başlandı. MASKİ şu anda ilçemizde çalışıyor. İlçemize Büyükşehir Belediyemiz yeni tesisler kazandıracak." ifadelerini kullandı.




Habertürk


Geri Dön