28 / 04 / 2024

Malatya Hilton Oteli 17 Mayıs’ta açılacak!

Malatya Hilton Oteli 17 Mayıs’ta açılacak!

Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuk, Hilton Oteli’ nin açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın 17 Mayıs’ ta Malatya’ ya yapacağı ziyaretle gerçekleştirileceğini söyledi...




Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuk, Hilton Oteli’nin açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Mayıs’ta Malatya’ya yapacağı ziyaretle gerçekleştirileceğini söyledi.


Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuk ile Malatyapark AVM Genel Müdürü Yılmaz Aslan, basın mensupları ile bir araya geldi.


Kavuk, “Kuruluşumuzun organizasyonu olan Hilton Oteli’nide Malatya’ya hediye etmiş olacağız. İnşallah bu kuruluşumuzda hayırlı olur. Başbakanımızın geliş iile Hilton Oteli’nide açmış olacağız. İstanbul’dan yaklaşık bir 100 kişilik grup da açılış için gelecek. Malatya’mızda bu tür yapılar oluşmalı” dedi.


Kavuk, Eski Hal Binası arazisini grup olarak satın almaları ile ilgili olarak, “Hollandalılar inşaat yapımında ileri gidemediler. Hollanda Grubu kendilerine göre araziyi satışa çıkartmışlardı, 1 yıldan beri satıştaydı. Bizde grup olarak buranın atıl kalmaması için pazarlık sürecine girerek burayı satın aldık. Burarın hazır bir projesi var. İmar durumuna göre hareket edeceğiz. Biz de ilimizin Doğu bölümünün de gelişmesi içinde bir konsep geliştireceğiz” diye konuştu.


Malatyapark AVM Genel Müdürü Yılmaz Aslan ise, “AVM çok dinamik, Malatya çok dinamik. Bizim AVM’miz ise bu şehrin gözbebeği ve değerli bir yatırım. Ama ne olursa olsun değerler etrafı ile var, şehir ile birlikte var. Birbirine sahip çıktıkça, birbirini tamamladıkça var. Bu yıl 2. Olimpiyatlar var ve 12 kategoride gençlerimizi yarıştıracağız ve 19 Mayıs’ta ödüllerini vereceğiz. 19 Mayıs günü sanatçı Gökçe’yi getiriyoruz. Sabah 19 Mayıs kutlamalarını yapacağız ve akşam ise Gökçe konserini düzenleyeceğiz. 10 Mayıs’ta geleneksel hale getirdiğimiz geleneksel indirim kampanyamız var. 11 Mayıs’ta Anneler Günü kutlama etkinliklerimiz ve ardından başka sürprizlerimiz olacak” diye konuştu.



Akit Haber


Geri Dön