İhale

Malatya'da 3.8 milyon TL'ye satılık işyeri!

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Yeşilpınar köyünde krom işletme ruhsat sahası 3 milyon 895 bin 544,00 TL'ye 8 Nisan 2015 tarihinde saat 10:30'da ihaleye sunulacak.

Sahada dunit, harzburjit ve serpantin türü ofiyolitik kayaçlar yer almakta olup, ultramafik kayaçların mağmatik evrede gravitasyon etkisi ile belirli bölgelerde krom zengileşmeleri oluşmuş, bu krom cevherleşmeleri yoğun tektonizma (faylanınalar) sebebi ile süreksizler arz ederek ofıtolitlerin içinde yayılmıştır.
Adresi : Yeşilpınar köyü Hekimhan/Malatya
Kaydındaki Şerhler : Dosyasında mevcuttur
Satış şartları :
teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir, ihaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsildi mesul olacaklardır, ihale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
7- lhaleye iştirak etmek isteyenlerin teminatı müdürlüğümüze ait T.Vakıflar Bankası T.A.O Malatya Şubesine ait TR 78 000 15 00158 0073 00 686 757 Iban nolu hesaba veya T.Ziraat Bankası Hekimhan Şubesinin TR 88 0001 0002 9529 8226 1650 02 Iban nolu hesaplarına yatırmaları gerekmekte olup, nakit teminatın kabul edilmeyecektir, (teminat miktarının yüksek oluşu nedeniyle sayımının mümkün olmaması ve sahte paraları tespit edecek cihazların bulunmayışı nedeniyle)