29 / 04 / 2024

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Altınsuyu tarafından kuruldu.



Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Altınsuyu tarafından kuruldu.

Malatyam Turizm Ve Otelcilik Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 4-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 5-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 7-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 8-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 9-Şirket ihtiyacı için gerekli olan makine ve teçhizat ile alet ve edevatları satın alabilir satabilir leasing yapabilir kiralayabilir veya kiraya verebilir gerekli olan atölye ve imalathane ile fabrikaları kurabilir işletebilir kiralayabilir veya kiraya verebilir 10-Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul iktisap etmek kiralamak kiraya vermek satmak sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkulleri üzerinde şirket lehine ipotek tesis ve tescil etmek veya bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap etmek şirket sahibi bulunduğu veya diğer kişi ve kuruluşlara ait menkul ve gayrimenkullerini ipotek verebilir teminat olarak gösterebilir veya alacaklarına karşılık da menkul ve gayrimenkulleri ipotek alabilir verebilir ve bu ipotekleri fek edebilir Yukarıda sayılmayan amaç ve konuların ortaya çıkması halinde genel kurulu kararı alınarak amaç ve konu gerçekleştirilebilir. Yukarıda sayılan veya sayılmayan amaç ve konular hakkında her türlü alım, satım, kiralama, kiraya verme, ithalat, ihracat ve transit ticaret işlemlerini yapabilir


Geri Dön