Genel

Mali Polis, selde kaybolan otogar evrakını taş evde aradı!

İstanbulda yaşanan sel felaketinde yok oldukları bildirilen otogara ait evrakların peşine düşen mali polis, bir dönem en çok izlenen diziler arasında yer alan Aşkı Memnuda Bihter ve Behlülün aşk yuvası olarak ünlenen Beykoz sahilindeki suit otelde arama y

Mali Polis, selde kaybolan otogar evraklarını Aşk-ı Memnuda Bihter ve Behlülün aşk yuvası olarak ünlenen Beykozdaki otelde aradı.

İstanbulda yaşanan sel felaketinde yok oldukları bildirilen otogara ait evrakların peşine düşen mali polis, bir dönem en çok izlenen diziler arasında yer alan Aşkı Memnuda Bihter ve Behlülün aşk yuvası olarak ünlenen Beykoz sahilindeki suit otelde arama yaptı. Otogara ait evrakların Galip Öztürk tarafından burada imha edildiği şeklindeki ihbarın ardından gerçekleşen baskına Jandarma da katıldı.

Arama ihbarın ardından gerçekleşti

25 Ocak 2011 tarihinde 155 Polis İmdat Hattını arayan bir kişi Beykoz ilçesi L. Otel de Kardak Kulüpte büyük bir evrak sahteciliği var. Galip Öztürk Metro Turizmin sahibi, 2009 yılında otogar dernek başkanlığı yaptığı sırada otogarı su basmıştı ve evrakların çoğu zarar görmüştü. Çıkar sağlamak ve yolsuzluk yapmak için evrakları yok gösterdi ve şu an Beykozda bulunan bu adreste imha edecekler dedi. İhbarın ardından avukatlar eşliğinde yapılan aramada evrakların bulunamadığı belirtildi.
Star