Genel

Mall Of İstanbul Highly Recommended Project ödülü aldı!

Torunlar GYO tarafından Türkiye ’nin en büyük karma (mixed use) kullanım projelerinden birisi olarak geliştirilen “Mall of İstanbul ”, dünyaca tanınmış   The Global RLI Awards 2011 ’de Geleceğin Projesi kategorisinde jüri özel ödülü aldı

Torunlar GYO tarafından Türkiye 'nin en büyük karma (mixed use) kullanım projelerinden birisi olarak geliştirilen “Mall of İstanbul ”, dünya ca tanınmış   perakende ve eğlence sektörü dergisi Retail&Leisur e International 'ın düzenlediği   The Global RLI Awards 2011 'de Geleceğin Projesi kategorisinde jüri özel ödülü “Highly Recommended Project ” i aldı.   The Global RLI Awards, her yıl dünya çapında yenilikçi düşünce ve yaklaşımlar içeren projeleri ödüllendiriyor. Mall of İstanbul 'un ödülü, Londra 'nın dünyaca ünlü müzesi Natural History Museum 'da gerçekleştirilen törende Torunlar GYO Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yezdan Kanaat 'a verildi.
Ödülle ilgili görüşlerini dile getiren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Bugün Türkiye 'den bir proje uluslararası platformda önemli bir kategoride ödül alabiliyor. Mall of İstanbul 'un aldığı bu ödül, ülkemizin ve sektörümüzün kat ettiği aşamayı ispatlaması açısından çok değerlidir. Ülkemize ve İstanbul 'a böylesi önemli bir ödülü almış projeyi kazandırmaktan büyük gurur duyuyoruz ” dedi.