Genel

Mall Of İstanbulda Torunlarda ön talep toplanıyor! Metrekaresi 2 bin 850 TL!

Mall Of İstanbul projesinin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor. Ön talep toplama sürecinde olan projede metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 850 lira olarak belirlendi. Projeyi, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İkitelli'de, TEM ve

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının İkitellide gerçekleştireceği Mall Of İstanbul projesinin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor. Proje TEM ve D100 otoyollarına bağlantılı bir noktada ve Atatürk Havaalanına 5 kilometre mesafede yükselecek. Mall Of İstanbul için şu sıralar ön talep toplanıyor.

Mall Of İstanbulun metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 850 lira olarak belirlendi. Mall Of İstanbul projesinde alanları 59 ile 220 metrekare arasında değişen konutlar bulunacak. Bu konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde çeşitlendiriliyor.

Mall Of İstanbulda konutların yanı sıra ofis, alışveriş merkezi ve otel bulunacak. Mall of İstanbul tamamlandığında Türkiye'nin en büyük hacimli ticari projesi olacak. Projede alışveriş ve eğlence mekanları ağırlıkta olacak. Eğlence mekanlarının arasında snow park, kar ve buz temalı özel eğlence parkı, 10 bin metrekare büyüklüğünde çocuk eğlence parkı ve 10 bin metrekarelik sinema yer alacak.

Torunlar GYOnun Mall Of İstanbul projesinin inşaatına önümüzdeki Mayıs ayında start verilecek. Projenin inşaatı 2013 yılının ikinci yarısında tamamlanacak. Böylece Mall Of İstanbulun açılışı gerçekleşmiş olacak.

Mall Of İstanbul projesinin inşaat alanı 539 bin 885 metrekare, kiralanabilir alanı 162 bin 500 metrekare, satılabilir alanı ise 111 bin metrekare olarak belirlenmiş durumda. Toplam konut sayısı ise 1.250. Konutlar dört kule halinde inşa edilecek.

Mall Of İstanbul projesi toplam alanın yüzde 52'si alışveriş merkezine, yüzde 31'i konuta, yüzde 9'u ofise, yüzde 8'i otele ayrılacak şekilde planlandı.

http://www.mallofistanbul.com.tr/

444 2 664

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com