27 / 04 / 2024

Mallexpert, AVM'lere yönetim, kiralama ve danışmanlık sunuyor!

 Mallexpert, AVM'lere yönetim, kiralama ve danışmanlık sunuyor!

Alışveriş merkezlerinin daha az masrafla daha fazla kar edebilmesi için yönetim, kiralama ve danışmanlık hizmeti sunan Mallexpert kısa ve orta vadede AVM’lerin değerini artırmayı hedefliyor




Alışveriş Merkezleri sektörde 20 yıllık bir deneyime sahip Mallexpert’e emanet. Alışveriş merkezlerinin daha az masrafla  daha fazla kar edebilmesi için  yönetim, kiralama ve danışmanlık  hizmeti sunan Mallexpert kısa ve orta vadede AVM’lerin değerini artırmayı hedefliyor. 

Yoğun rekabetin hakim olduğu ve gün geçtikçe insanların hayatında daha da fazla yer almaya başlayan AVM’ler her geçen gün çoğalıyor. 2013 yılında sayısı 360’a ulaşması beklenen AVM’lerin bir kısmı popülerliğini korurken bir kısım AVM ise bu yoğun rekabet ortamında ayakta kalabilmek adına danışman desteğine ihtiyaç duyuyor. 


AVM kiralama, yönetim, pazarlama, CRM,  genel danışmanlık  ve yatırım konularında hizmet vermek amacıyla Koray Özgül - Nilüfer Özlem ortaklığıyla kurulan Mallexpert, tüm bu alanlarla ilgili konularda çözüm ortağı olmak üzere yola çıktı.  


Perakende ve alışveriş merkezi sektörlerinde 20 yıllık bir deneyime sahip olan Koray Özgül konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Sayıları gittikçe artan alışveriş merkezleri pazarında büyük bir rekabet yaşanıyor. Rekabetin artmasına paralel olarak AVM’lerin farklılaşma çabaları da artıyor. AVM’ler ülkemizde o kadar hızlı yayıldı ki, aralarındaki rekabet ve büyük pastadan pay alma savaşı sektöre hizmet veren firmaları çok gerekli bir hale getirdi. 2000 yılından beri gittikçe artan sayıda ve m2’de  açılan AVM’ler bu hızlarını azaltacak, onun yerine farklılaşarak ve servis güçlerini arttırarak bu kıyasıya rekabette yer kapmaya çalışacaklar.  Mallexpert işte bu noktada AVM yatırımcılarına destek vermek ve ayrıca yeniden yapılanma içine giren, potansiyeli tam kullanılamamış  AVM’lerin iş ve çözüm ortağı olmak amacıyla kuruldu” dedi.


AVM kiralama, yönetim, pazarlama, CRM, danışmanlık ve yatırım konularında hizmet veren Mallexpert; 71.000 m2 kiralanabilir alana sahip Anatolium  Ankara  AVM’nin kiralama ve yönetim hizmetlerini, Ankara’da biri operasyonel, acity Outlet Center ve  diğeri ise proje aşamasındaki, Park Vera Alışveriş Merkezi olmak üzere 2 ayrı kiralama ve danışmanlık çalışmalarını yürütmektedir. Mallexpert son olarak da İstanbul Anadolu yakasında inşaatı süren ve açılışı büyük merakla beklenen 203 mağaza ve 55bin m2 kiralanabilir alana sahip olan Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yönetim danışmanlığını üstlenmiştir. İstanbul’un Anadolu yakasında yakında bir diğer AVM’nin de kiralama ve yönetim hizmetleri ile ilgili görüşmelerini sürdürmektedir. 


Ayrıntılı Bilgi İçin: www.mallexpert.com.tr  


Geri Dön