Genel

Malltepe AVM satışa çıkarıldı!

çağ 1 Yapı İnşaat, Malltepe AVM'nin diğer ortağı olan İller Bankası ile birlikte Malltepe AVM'de sahibi olduğu yüzde 43,23'lük payın ihaleye çıkarılarak AVM'nin bütün halinde satışı için İller Bankası'na yetki verdi

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A,şž, Malltepe Alışveriş Merkezi'nin satışa çıkarılmasıyla ilgili açıklama yaptı.

çağ 1 Yapı İnşaat Turizm Madencilik Ticaret ve Sanayi Anonim şžirketi, Malltepe Alışveriş Merkezi'nin diğer ortağı olan İller Bankası A.şž ile birlikte Malltepe AVM'de sahibi bulunduğu yüzde 43,23'lük payın ihaleye çıkarılarak AVM'nin bir bütün halinde yani yüzde 100'ünün satışı için İller Bankası'na satış yetkisi verdi.

2008 yılında hizmete açılan Malltepe   Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi; 20 bin metrekare yeşil alan, 45 bin metrekare kapalı alan, 21 bin metrekare dolaşım alanı ve   kiralanabilir alandan oluşuyor.

Ankara 'nın gözde merkezi Kızılay 'da bulunan AVM'de 750 araç kapasiteli otoparkı, oto yıkama, 4 adet sinema salonu, 1 adet çok amaçlı salon, seçkin mağaza, cafe ve restorantlar yer alıyor.


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com