29 / 04 / 2024

Maltepe Adalife projesi!

Maltepe Adalife projesi!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Adalife

Banka kredisi ile ev satın alınabilen Adalife Evlerinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Maltepe Adalife projesi daire fiyatları kapsamında konutlar 435 bin TL ile 595 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor.



Banka kredisi kullanılabilen  Adalife  projesi  Çolakoğlu İnşaat  imzası ile inşa ediliyor. Maltepe'de konumlandırılan Adalife Evlerinin konut satışları devam ediyor. 


Toplamda 116 adet daireden meydana gelen Maltepe Adalife projesi 'nde sadece 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Adalife Maltepe satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor.


Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Maltepe Adalife projesi 'nde yer alan daireler 140 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelyalar, buhar banyosu ve fitness merkezi gibi sosyak alanların yer aldığı Maltepe Adalife projesi 'nin satış ofisi ile 0216 365 91 91 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Adalife Maltepe fiyatları:

Çolakoğlu İnşaat Adalife Maltepe satılık daire fiyatları 435 bin TL ile 595 bin TL arasında değişiyor. Adalife Maltepe ulaşım bilgileri şöyle:


Maltepe Adalife nerede?

Adalife Maltepe adres: Metro istasyonuna ve E-5 otoyoluna 400 metrekare uzaklıkta yükseliyor.


Adalife iletişim bilgileri:

Telefon :0216 365 91 91

Web adresi : www.colakogluyapigrubu.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön