29 / 04 / 2024

Maltepe Adalife teslim tarihi!

Maltepe Adalife teslim tarihi!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Adalife

Maltepe Adalife teslim tarihi, ödeme şekli ve fiyat bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Maltepe Adalife Sitesi'nde daire fiyatları 425 bin lira ile 595 bin lira arasında değişiyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde inşa edilen  Adalife  Sitesi  Çolakoğlu İnşaat  tarafından hayata geçirildi. Maltepe Adalife teslim tarihi bilgisinden önce Maltepe Adalife Sitesi ile ilgili ayrıntıları paylaşalım.


Maltepe Adalife Sitesi'nde konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak hazırlandı. Maltepe Adalife Sitesi'nde konutların büyüklükleri 145 metrekare ile 148 metrekare olarak belirlendi. Maltepe Adalife Sitesi ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Maltepe Adalife Sitesi içerisinde buhar odası, sauna, kamelyalar, fitness merkezi, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Maltepe Adalife Sitesi Zümrütevler Mahallesi'nde yer alıyor.



Maltepe Adalife teslim tarihi!


Maltepe Adalife teslim tarihi ne zaman sorusuna hemen teslim cevabı veriliyor. Yaşamın başladığı Maltepe Adalife Sitesi'nde dairelerin teslimleri 2013 Nisan ayında yapıldı. Maltepe Adalife Sitesi'nde 116 konut yer alıyor.


Maltepe Adalife Sitesi fiyat listesi kapsamında daireler 425 bin lira ile 595 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Maltepe Adalife Sitesi satış ofisi ile 0216 365 91 91 numaralı telefondan iletişime geçiliyor.



Maltepe Adalife Sitesi nerede?

Maltepe Adalife Sitesi adres : Filiz Sokak, Zümrütevler Mahallesi Maltepe - İstanbul


Maltepe Adalife Sitesi iletişim

Telefon :0216 365 91 91

Web adresi : www.colakogluyapigrubu.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön