27 / 04 / 2024

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.



Maltepe Belediyesi  resmi sosyal medya hesabı X'ten kentsel dönüşüm projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepe'deki kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni adımlarımızı Belediye Meclisimize sunuyoruz.” diyerek yaptığı açıklama sonrası gözler bugünkü Belediye Meclisi’ne çevrilmişti. Bugünkü meclis toplantısında bütün partilerin ortak düşüncesiyle şekillenen ilçenin muhtelif mahallelere 2 kat izni verilmesi ile ilgili önergenin görüşülmesi oy birliğiyle komisyona gönderildi. ''dedi.

Ali Kılıç, müjdeyi vererek, Zümrütevler Yeşil Belde Sitesi’nde emsallerin yükseltildiğini açıkladı. Meclis’te bütün partilerin ortak düşüncesiyle şekillenen ilçenin muhtelif mahallelere (Altıntepe, Küçükyalı, Çınar, İdealtepe, Altayçeşme, Bağlarbaşı) 2 kat izni verilmesi ile ilgili önergenin görüşülmesi oy birliğiyle komisyona gönderildi.

Ayrıca Gülensu Mahallesi 3432 ada, 49-50 parseldeki tapulu alanda işgalci konumda gecekonduları bulunan vatandaşların tapu mağduriyeti ile ilgili önerge de görüşülmesi için oy birliği ile komisyona gönderildi. 

Belediye, 6 mahallenin kentsel dönüşüm projesi kapsamında 2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini sosyal medya hesabı X'ten duyurdu. Maltepe Belediyesi ''2024'ün ilk müjdesi hayırlı olsun'' açıklamasıyla, Maltepelilere müjdeyi şöyle açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Maltepe Belediyesi @MaltepeBelTr

''2024’ün ilk müjdesi Maltepemize hayırlı olsun! Depreme dirençli bir kent inşa etme yolunda 6 mahallemizde kentsel dönüşümü hızlandırmak için 2 ilave kat artışı veriyoruz. #MaltepeÇalışıyor #BambaşkaBirMaltepe''

Burak CAKIR@burakcakir1907 ''büyük bakkal köy ? cevizli ? yalı ? hengi işiniz tam göremedim.

Maltepe Belediyesi @MaltepeBelTr: ''Merhaba. İlgili mahallelerimizde kat sıkıntısı bulunmamaktadır.''

uzaylıbebek @Uzaylprenses5: ''Zümrütevler?''

Maltepe Belediyesi @MaltepeBelTr: ''Merhaba. İlgili mahallemizde kat sıkıntısı bulunmamaktadır.''

Emin Elyas @emin_elyas:  ''Mahallelerin altyapısına plansız programsız ek yük getirmek gerçekten çok mu mantıklı? Trafik, park, okul, hastane imkanlarını hiç düşündünüz mü? Yanlıştan çok geç olmadan lütfen dönün. Dönüşüm sağlanamıyorsa ek finansman desteği verin.

Zekos@ZekiyeS: ''Otopark zorunluluğu verin bari bu mahallelerde yakında arabalardan kimse yolda yürüyemiycek. Zaten en önemli yolu da tek şerit yaptınız.. bitirdiniz bütün semti. İnş bu halk size güzel bir ders verir seçimlerde ''

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

Yeni kentsel dönüşüm yasası AYM'de: Mülkiyet hakkı, ölçülülük ilkesi, etkili başvuru ilkelerini ihlal ediyor!

Geri Dön