07 / 05 / 2024

Maltepe Dalga ve Tango Kule'de ticari üniteler 455 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Maltepe Dalga ve Tango Kule'de ticari üniteler 455 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dalga Kule

Dap Yapı tarafından Bağdat Caddesi'ne yakın bir mesafede, Maltepe'de konumlandırılan Tango Kule ve Dalga Kule'de ticari ünite satışları başladı... Mimarileriyle dikkat çeken projelerde yüzde 40 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuluyor...



DAP Yapı tarafından Maltepe'de konumlandırılan Dalga ve Tango Kule projelerinde yer alan ticari ünitelerin satışlarına başlandı. 



Dalga Kule:


Deniz dalgasından ilham alınarak tasarlanan  Dalga Kule  projesinde 15 ticari ünitenin yanı sıra 1+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı tipte daire de yer alıyor. Denize ve Anadolu Yakası'nın cıvıl cıvıl bölgesi Bağdat Caddesi'ne çok yakın konumlandırılan Dap Dalgakule projesinde dükkanların büyüklükleri 40 metrekareden başlarken fiyatları ise 455 bin liradan başlangıç gösteriyor. 



Tango Kule:


Dans eden kadın ve erkekfigüründen yola çıkılarak mimarisi tasarlanan Tango Kule projesinde 12 adet ticari üniteli butik açrşı bulunuyor. Otel konseptinde inşa edilen Dap Tangokule projesinde deniz manzarası hakimiyet sürüyor ve ayrıca proje E-5 Karayolu'na yakın bir mesafede konumlandırılıyor. Tango Kule'de de ticari ünitelerin büyüklükleri 40 metrekareden fiyatalrı ise 455 bin liradan başlıyor.



Her iki projede de yüzde 40 peşinatla 30 ay yüzde 0,49 faiz oranıyla vade imkanı sunuluyor.


444 33 39

www.dapyapi.com.tr



Yağmur KARA


projeye sor



Geri Dön