28 / 04 / 2024

Maltepe MCA Cadde açıldı!

Maltepe MCA Cadde açıldı!

İstanbul Maltepe’de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen “MCA Cadde” açıldı.



İstanbul Anadolu Yakası'nın dikkat çeken ilçesi Maltepe'de MESA Mesken, CABA Grup ve Aslan Yapı ortaklığı ile inşa edilen MCA Cadde açıldı. 83 bini aşkın inşaat alanında hayata geçirilen projede 253 konut, 50 ticari birim, sosyal alanlar ve açık cadde konsepti ile mega kent İstanbul’da çağdaş bir yaşam tarzı için kapılarını resmen açtı. Merakla beklenen projenin açılışına birçok ünlü de katıldı.

Nefise Karatay ve Didem Taslan’ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği MCA Cadde projesinde Pınar Altuğ ile ev, çocuk, alışveriş sohbetleri, Demet Şener ile güzellik ve bakım sohbetleri, Burcu Esmersoy ve Sezgin Yılmaz ile teknoloji sohbetleri, Betül Demir ve DJ Burak Yeter performans sahneleri de yer aldı.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor

Merakla beklenen MCA Cadde, hemen altında yer alan açık hava mağazaları, restoranları ve gurme kafeleriyle dikkat çekiyor. Projede büyük çoğunluğu panoramik Adalar manzaralı 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu MCA Cadde projesiyle ilgili yaptığı açıklamada “Ortaklarımızla birlikte 4 yıl önce başlayan bir hayalimiz aslında gerçek oldu. Bizim için güzel bir gün ve heyecanlıyız böyle bir merkezi Maltepe’ye kazandırdığımız için. Konsept olarak, pandemi sürecinden de önce, açık AVM tarzında bir proje yapalım demiştik. Bu tarz bir proje yoktu Maltepe’de. Bu anlamda başarılı da olacağını düşünüyorum. Burası herkes için yeni bir soluk olacaktır” şeklinde konuştu.

Maltepe MCA Cadde açıldı!

"İhtiyaç duyulan bir mekandı"

Didem Taslan da projeyle ilgili olarak,  “İstanbullulara ve Maltepe halkına yeni bir AVM kazandırılmış oldu. Gelişen dünyada AVM’ler hayatımızda daha fazla yer alıyor. Ben de arkadaşlarımla birlikte açılışını yapmaktan ve katılım sağlamaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuşurken, Nefise Karatay da, “Çok güzel bir mekan açıldı. Sonuçta insanların ihtiyacı olan bir bölgede odluğunu düşünüyorum. Çok da kapsamlı ve büyük. Arkadaşlarımız açtılar o açıdan da mutluyuz. Umarım bol kazançlı bereketli bir mekan olur” şeklinde konuştu.

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy da MCA Cadde ile ilgili olarak “Açılmadan önce de projeyi görmüştüm. Çok güzel gözüküyor ve böyle yerlerin havadar olmasını çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!


Geri Dön