29 / 04 / 2024

Maltepe Vazo Kule Dap Yapı'da 170 bin TL'ye stüdyo!

Maltepe Vazo Kule Dap Yapı'da 170 bin TL'ye stüdyo!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vazo Kule

Maltepe'de yükselen Vazo Kule Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Maltepe Vazo Kule'de fiyatlar 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




Vazo Kule İstanbul Anadolu yakasında Maltepe Dragos’ta inşa ediliyor.  DAP Yapı  imzasını taşıyan Vazo Kule projesi, Hitit dönemlerindeki İnandık Vazosu’ndan esinlenerek hazırlandı. Maltepe’de Dalga Kule’nin yanındaki arsada yükselen  Dap Vazo Kule  projesi 3 blok halinde yükseliyor.


İki rezidans bloğu ve bir ofis bloğundan meydana gelen Dap Vazo Kule’de bloklar 19 – 22 katlı olarak inşa ediliyor. Toplamda 289 adet rezidans daireden oluşan Dap Vazo Kule’de stüdyo daireler, 1+1 daireler ve 2+1 daireler yer alıyor.


Dap Vazo Kule’de ev fiyatları 170 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 30 ay sonra teslimlerin yapılması planlanan Dap Vazo Kule projesinde stüdyo daireler single, 1+1 daireler suite, 2+1 daireler ise Grand suite olarak adlandırılıyor.


11 adet dükkan ve 99 adet ofisin de bulunduğu Dap Vazo Kule projesi içerisinde kafeterya, spor adası, yarış pisti, gösteri adası, eğlence ve rekreasyon adası, kumsal, hobi adası gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Dap Vazo Kule Maltepe’de Adliye Sarayı’ne 2 kilometre, Pendik – Yalova Feribot İskelesi’ne 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 kilometre, Pendik Marintürk’e 5 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

 


Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön