29 / 04 / 2024

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Kıbrıs Kanyonu Projesinin startı verildi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde yaptığı açıklamada Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyledi.



Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Üreğil Millet Bahçesi’nde basın mensuplarıyla seçim değerlendirme toplantısı yaptı. Mamak Belediye Başkanlığı’na seçildikleri günden itibaren geçen süreci masaya yatıran Köse, startını verdikleri projeleri ve hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı. Mamak Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kıbrıs Kanyonu gibi gizli hazineleri turizme kazandıracaklarını söyleyen Köse, ilk proje olarak Kıbrıs Kanyonu ile ilgili çalışmaları başlattıklarını belirtti. Mamak için hayallerimizi gerçekleştirme vakti diyerek kolları sıvadıklarını söyleyen Köse, “Seçim dönemimizde ifade ettiğimiz hayallerimizi gerçekleştireceğimiz potansiyellerimizi, birikimlerimizi ve kaynaklarımızı artık harekete geçirmeye başladık. Artık Mamak için hayallerimizi gerçekleştirme zamanı” diye konuştu.

İlk projeler kanyon ve havuz

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Köse, Kıbrıs Kanyonu’na özel çalıştıklarını belirterek, kanyonu doğal yaşam turizmine açacaklarını belirtti. Köse, “Elmadağ eteklerinden uzanan Kıbrıs Köyü’nde bir vadimiz ve kanyonumuz var. Mamak temiz suyun kaynağı. Ulus’ta bulunan Roma Hamamı’na su buradan geliyor. Kıbrıs Kanyonu ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Burayı doğal yaşam turizmine açacağız. Yeşilin, suyun bol olduğu bir yer. Ankara’ya gelen oraya mutlaka uğrayacak” diye konuştu.


Geri Dön