İhale

Manavgat ve Dalaman’da kiralık 6 gayrimenkul!

Manavgat ve Dalaman’da yer alan 6 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Kira sürelerinin 3 ve 5 yıl şeklinde belirlendiği ihaleler 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.


Manavgat ve Dalaman’da yer alan 6 gayrimenkul kiraya verilecek. Manavgat Belediye Başkanlığı tarafından kiraya verilecek olan ve Antalya Manavgat’ta yer alan dükkan ve hizmet büfelerinin ihale bedelleri 3 milyon 600 bin TL ile 14 milyon 400 bin TL arasında değişiyor.

Geçici teminat bedellerinin 108 bin TL ile 432 bin TL arasında değiştiği söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde saat 10.00 ve 10.20 arasında gerçekleştirilecek. 

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü tarafından kiraya verilecek olan gayrimenkulün 1 yıllık muhammen bedeli 1 milyon 560 bin TL olarak açıklandı.

29 bin 681 metrekare alana sahip olan tarım dışı taşınmaz;
dinlenme, sosyal ve sportif amaçlı ticari faaliyetlerde işletilmek amacıyla beş (5) yıl süreyle kiraya verilecek. Söz konusu ihale 4 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00’te Kapalı zarf teklif alma Usulü ile gerçekleştirilecek.

Dalaman’da yer alan gayrimenkul için ödenmesi gereken geçici teminat bedeli 156 bin TL olarak açıklandı.

MANAVGAT’TA KİRALIK 5 GAYRİMENKUL

ntalya Manavgat’ta yer alan dükkan ve hizmet büfelerinin ihale bedelleri 3 milyon 600 bin TL’den başlıyor, 14 milyon 400 bin TL’ye kadar yükseliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihaleleri 4 Eylül tarihinde yapılacak.

TAŞINMAZLAR KİRAYA VERİLECEKTİR
Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığından:

AÇIKLAMALAR
1. Çolaklı Mahallesi sahil kesiminde bulunan 2, 3,6 ve 7 no.lu hizmet büfelerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesi kapsamında
kapalı teklif (arttırma) usulü ile Side Mezarlığı yanında bulunan 1 no.lu dükkanın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince ihaleye
katılmaya hak kazanan istekliler arasında Açık Teklif Usulü ile ilanda belirtilen tarih ve saatte Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binasında bulunan
Encümen toplantı odasında toplanacak Komisyon huzurunda kiralama ihaleleri yapılacaktır.
2. İhale ile ilgili şartnameler mesai saatleri dâhilinde Manavgat Belediyesi Side Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nde
görülebilir.
İstekli tarafından;
3. Türkiye’de tebligat için adres gösterilmesi
4. Ticaret ve/veya Sanayi odası belgesi (Kaydı olmayanların kaydı olmadığını gösterir belgesi vermesi)
5. Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre ikametgâhı ve nüfus sureti
6. Tüzel kişi olması halinde Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer ve mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi
Odası’ndan veya benzeri bir makamdan 2024 yılı içinde alınmış Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge
7. Noter tasdikli imza sirküsü
8. İstekliler adına vekâleten ihaleye iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ve vekâleten iştirak edenin Noter
tasdikli imza sirküsü
9. Manavgat Belediyesinden alınacak Borcu Yoktur Belgesi
10. Vergi durumu bildirisi veya belgesi, Gelir veya Kurumlar Vergisi borcu olmadığına dair ilgili vergi dairesinden 2024 yılında alınmış belge
11. Geçici teminatın Belediyeye yatırıldığına dair alındı belgesi veya banka teminat mektubu (Belgenin aslı ihale dosyasına konulacaktır)
12. Manavgat Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 1.000,00 TL karşılığı temin edilecek İhale Şartnamesine ait ödeme makbuzu
(Makbuzun aslı ihale dosyasına konulacaktır)
13. İhaleye katılacakların ihale şartnamesinde yazılı esaslara göre hazırlanacak ihale dosyasını ihale günü en geç 09.30'a kadar Manavgat Belediyesi
Side Ek Hizmet Binasında bulunan Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’ne vermeleri gerekmektedir. Bu Saatten sonra getirilen dosyalar işleme alınmayacaktır.
14. İstekliler istenilen belgelerin asıllarını ya da asıllarını ibraz ederek "Aslı İdarece Görülmüştür" suretlerini idareye sunacaklardır.
15. Komisyon İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
16. İrtibat: 0.242.746 13 93 TRT Saati Esastır.
İLANEN DUYURULUR


 


DALAMAN’DA KİRALIK GAYRİMENKUL

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü tarafından 5 sene süre ile kiraya verilecek olan gayrimenkulün kiralama ihalesi 4 Eylül’de yapılacak. Söz konusu gayrimenkulün 1 yıllık muhammen bedeli 1 milyon 560 bin TL olarak açıklandı.


TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR


Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğünden:


1-a) İşletmemizin 78 Ada 1 nolu parselinde bulunan 29.681m2 tarım dışı taşınmaz;
dinlenme, sosyal ve sportif amaçlı ticari faaliyetlerde işletilmek amacıyla beş (5) yıl süreyle kiraya verilecektir.
İhale 04.09.2024 Çarşamba günü saat 14:00’de İşletmemiz ihale salonunda Alım Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.
b)İhale, Kapalı zarf teklif alma Usulü ile yapılacaktır 2-Tahmin edilen bedel ve geçici teminat aşağıdaki gibidir.



3-İhaleye ait şartname Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde, (Karanfil Sok.No.62-
Bakanlıklar/ANKARA) ve İşletmemizde görülebilir.
4- İhaleye katılacak istekliler, Tebligat için adres beyanı,Geçici teminat,Ticaret
Odası,Sanayi Odası veya ilgili meslek kayıtlı oldukları ve hali hazırda faaliyette bulunduklarına dair ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış belge, Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi, İsteklinin gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi, Tüzel kişi olması halinde, gerekli yetki belgeleri ile noter tasdikli imza beyannamesinin veya imza sirkülerinin verilmesi.
5-Bu ihale TİGEM Alım-Satım ve İhale Yönetmeliği esaslarında yapılmaktadır.
6-İhale ile ilgili geçici teminat işletmemizin Halk Bankası Dalaman Şubesi TR 63 0001 2009 2670 0013 0000 03 nolu hesabına yatırılacaktır.
PARTİ NO    Ada/Parsel No    m2    Muhammen Bedel (TL/Ay)    Muhammen Bedel (TL/Ay)    1.Yıllık Muhammen Bedel Tutarı (TL)    İhale Geçici Teminat (% 10) (TL)
DALAMAN TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ Tel:02526923720-21
Fax:02526925229
 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışlarına hız verdi! 105 taşınmaz satışa çıktı!

1999 yılı öncesi riskli yapılara İBB'den müjdeli haber geldi! Yüzde 65 destek verilecek! 

Konut ve dükkan elektrik sisteminde köklü değişikliğe gidiliyor! Büyük cezalar yolda!