Kent Haberleri

Manavgat yolları onarılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 22 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bozulan kısımlarını sökerek tekrar onarıyor ve yol şarampollerini temizliyor. Sulanıp, silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor.


Antalya  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, 22 kilometre uzunluğundaki grup yolunun bozulan kısımlarını sökerek tekrar onarıyor ve yol şarampollerini temizliyor. Sulanıp, silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Çalışmaların ardından grup yolu satıh kaplama asfaltla kaplanacak.


KENDİ MALZEMESİNİ ÜRETİYOR


Büyükşehir Belediyesi, neredeyse her ilçeye konkasör tesisi kurarak yol bakım onarımında ve satıh asfaltta kullandığı filler malzemesini de kendisi üretiyor. Karaöz, Aksaz, Belenobası ve Gebece grup yolunun malzemesi 18 kilometre uzaklıkta bulunan Değirmenli Köyü’ne kurulan konkasör tesisinden sağlanıyor. Böylece hem zamandan hem de maddi olarak kazanç sağlanıyor. Tesisin ürettiği malzeme satıh asfalt çalışmasında da kullanılacak.



Antalya Büyükşehir Belediyesi