27 / 04 / 2024

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Manavgat'ta yeni evler teslim ediliyor!

Temmuz ayında çıkan orman yangınları nedeniyle Manavgat'ta çok sayıda ev kullanılmaz hale gelmişti. Yananların yerine inşa edilen evler hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 



Antalya’nın Manavgat ilçesinde Temmuz ayında meydana gelen ve büyük zarara neden olan orman yangınlarının yaraları sarılıyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Manavgat modern bir hastaneye kavuşuyor. Çevre ilçelere de hizmet verecek olan 300 yataklı devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından proje ihalesi başlatılan Manavgat Devlet Hastanesi 2023’te hasta almaya başlayacak. 100 yataklı Kadın doğum ve çocuk hastalıkları ek hizmet binası ile hastanenin yatak kapasitesi 400’e çıkacak.

Manavgat ta yeni evler teslim ediliyor!

Yeni evler teslim edildi

Bölgede hasar tespit çalışmalarının alevlerle mücadele devam ederken başladığını söyleyen AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal şunları söyledi: “Mahalle mahalle hasar tespiti yaptık. Devletimiz yaraları sarmak için tüm imkanlarını seferber etti. Evleri yanan vatandaşlarımız için ilk etapta konteyner evler hazırladık.Bir yandan da yeni evlerin inşaatına başladık. Bitenleri teslim ediyoruz. Vatandaşlarımıza zararlarını karşılamaları için ödemeler yapıldı. Traktörü yanana traktör, hayvanları zarar görene hayvan verildi. Afetten etkilenen tüm bölgeleri yeniden inşa ediyoruz.”

Manavgat'ta 1100 konut bir senede teslim edilecek!


Geri Dön