29 / 04 / 2024

Mandarin Oriental Hotel Group Türkiye'ye Cennet Koyu'ndan geliyor!

Mandarin Oriental Hotel Group Türkiye'ye Cennet Koyu'ndan geliyor!

Astaş Holding, Bodrumun Cennet Koyu'nda hayata geçireceği otel ve rezidans projesi için dünyanın en lüks otel gruplarından Mandarin Oriental Hotel Group ile anlaştı. 2014 yılında açılması planlanan Mandarin Oriental Bodrum, 60 hektarlık arazi üzerine inşa



Dünyanın farklı bölgelerinde 42 lüks otelin işletmesine sahip olan Mandarin Oriental Hotel Group, Türkiye pazarına da Astaş Holding'in Bodrum'daki Cennet Koyu projesiyle birlikte giriyor. Dünyanın en iyi resortları arasında yer alacak 600 milyon Euro değerindeki bu projenin kapsamında 'Mandarin Oriental Bodrum' ve 'The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum' olarak adlandırılan otel ve rezidans yer alıyor. 102 odalı 'Mandarin Oriental, Bodrum' ve 98 villa ile 112 rezidansı bulunan 'The Residences at Mandarin Oriental, Bodrum' iki kilometre sahili, üç koyu ile Cennet Koyu'nda 600 bin m2'lik arazi üzerine kurulacak. 2014 yılında açılması planlanan 'Mandarin Oriental, Bodrum' şık ve 2Tinci yüzyılın çağdaş stilinde tasarlanacak. Tasarım öğelerinde Mandarin Oriental'ın ayrıntılara gösterdiği özenle birlikte grubun doğu kültüründen ve yerel tarihten ilham alınacak. Mandarin Oriental, Bodrum'daki çok kapsamlı Spa at Mandarin Oriental, bölgede en fazla çeşitliliğe sahip sağlık, güzellik ve masaj uygulamalarını sunacak. Yeşil vadiye ve denize bakan bir yamaçta inşa edilen Spa, kendine ait özel plajıyla gözlerden uzak bir yerde konumlanacak. 2 bin 700 metrekarelik Spa'da üç adet çift kişilik süit de dahil olmak üzere, panoramik Akdeniz manzarasına karşı büyük terasları olan özel kabanalar şeklinde inşa edilmiş 10 adet ferah bakım odası olacak.

BODRUM'UN EN LÜKS PROJESİ...
Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, satış hedefleri ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Bu projeyi tüm dünyada satışa çıkarıyoruz. Aldığımız ön talepler doğrultusunda konutların yüzde 38'ini sattık. Sadece önemli isim ve ailelere yaptığımız satışın yüzde 16'sı yabancılara, yüzde 22'si ise yerlilere yapıldı. Villalarımızın fiyatları 3 milyon ile 4.5 milyon Euro, daireler ise 900 bin ile 2 milyon Euro arasında değişiyor. Projenin yüzde 65'ini Türk müşterilere, yüzde 35'ini ise yabancılara satmayı hedefliyoruz."
102 odalı otelin işletmesi için Mandarin Oriental ile 60 yıl geçerli olacak bir anlaşma yaptıklarını belirten Aşçı, otel fiyatlarıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Fiyatlandırmayı yaparken Mandarin Oriental Group'un diğer işletmelerdeki fiyatlarını da göz önünde bulunduruyoruz. Buna göre fiyatların 2 bin ile 50 bin Euro arasında olacağını söyleyebilirim. Burada çok kapsamlı bir projeden söz ediyoruz. Bizim tesisimizde helikopter pisti olacak. Ayrıca bir deniz uçağı almayı planlıyoruz. Uçakla müşterilerimizi dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar gidip almak gibi bir hedefimiz var. Kendi özel uçaklarıyla gelmek isteyenlere de çeşitli olanaklar sunacağız."

Astaş Holding, bu yatırımla Bodrum'a Mandarin Oriental Hotel Group'un sofistike ve elit müşteri portföyüne çekerek katkıda bulunacak ve Bodrum'u dünyanın en lüks resort destinasyonları listesinin üst sıralarına taşıyacak.
Platin


Geri Dön