Perakende

Mango’da %60’a varan indirim! Mango 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Trend giyim markası Mango yaz sezonunu indirimli ürünlerle kapatıyor. Birçok ürüne indirim yapan giyim markası, ürünlere neredeyse %60’e varan indirim yaptı. Elbiselerden, pantolonlara, ayakkabıdan çantalara kadar pek çok üründe indirimler mevcut. İşte Mango indirimli ürünler…Mağazada bulabileceğiniz indirimli ürünlerin dışında firmanın web sitesi ve Trendyol’dan indirimli ürünleri satın alarak keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz

Mangonun %60’e varan indirimi web sitesinde devam ediyor. Mağazada bulabileceğiniz indirimli ürünlerin dışında firmanın web sitesi ve Trendyol’dan indirimli ürünleri satın alarak keyifli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Yaz sezonunu kapatan Mango’da şimdi kışa hazırlık yapmak için tam zamanı. Kaban, palto ve kışlık ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Alışverişinizi online olarak yapmayı düşünüyorsanız uygun fiyatları incelemek için yapmanız gereken fiyat sıralamasını ‘en düşük’ olarak belirlemek. Bu şekilde Mango’nun %60’e varan ürünlerine daha kolay ulaşmış olacaksınız.

İşte Mango Eylül indirimi… Mango 19 Eylül fiyat listesi…

Trend giyim markası Mango yaz sezonunu indirimli ürünlerle kapatıyor. Birçok ürüne indirim yapan giyim markası, ürünlere neredeyse %60’e varan indirim yaptı. Elbiselerden, pantolonlara, ayakkabıdan çantalara kadar pek çok üründe indirimler mevcut. İşte Mango indirimli ürünler…

Ayrıntılı bilgi için: Kadın modası | Mango Türkiye

Editörün notu:  Bu haber 00:35 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru güncel dolar kuru 18,23 TL'dir. Euro kuru 18,26 TL, altının gramı ise 983.47 TL'dir. 

A101 bahçe ve balkon mobilyasında tüm fiyatları indirdi! A101 18 Eylül 2022 fiyat listesi 

Hepsiburada’da kitap kampanyası: sepette net %35 indirim! Hepsiburada 18 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! BİM 23 Eylül 2022 fiyat listesi

A101’de haftanın yıldızları: şarküteride %30’a varan indirim! A101 18 Eylül 2022 fiyat listesi