Kent Haberleri

Manisa Cumhuriyet Caddesi'nde zemin düzeltme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden, Kula Belediyesi hizmetine verilen bir adet ekskavatör ile bir adet dozer çalışmalara başladı.

Cumhuriyet Caddesi’nin; Bekir-Sacide Keleşoğlu Anadolu Lisesi, TOKİ Konutları, Yeni Hastane, Üniversite ve Eski Selendi Yolu istikametinin zemin düzeltmesini yapmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden, Kula Belediyesi hizmetine verilen bir adet ekskavatör ile bir adet dozer çalışmalara başladı. 25 metre genişliği ile Kula’nın kısır döngü içerisinde kalmış merkeziyet anlayışına son verecek olan Cumhuriyet Caddesi, iki yeni iş makinesinin hizmete girmesiyle bu yaz sonuna kadar açılması bekleniyor. Ekskavatör ile dozerin ilk defa Kula’da kullanılması nedeniyle Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Kula Belediyesi Meclis Üyeleri; Faik Şentürk, Tuncay Ergün, İlyas Macun, Vedat Yılmaz, Mehmet Karaayak, Murat Yanbolu ve Nafiz Aydın’ın katıldığı törenle kurban kesildi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yeni hizmete giren dozer ve ekskavatörü sürerek test etti.


İki yeni iş makinesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “dozerimiz, ekskavatörümüz Kula Belediyesi’ne ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne hayırlı olmasını diliyorum. İlk defa dozerimiz ve ekskavatörümüz burada çalışmaya başladı. Çok güzel çalışmalara sebebiyet vereceğini düşünüyorum. Kazasız, belasız inşallah bu iki iş makinesi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi’ne hizmet eder. Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün’e, Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


Kula Belediyesi