Kent Haberleri

Manisa Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi inşaatı devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi..

 Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, oda ve derneklerin bir arada olacağı bina ve 560 araçlık tam otomasyonlu otopark projesinin zamanında bitirileceğini müjdeledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan Oda ve Dernekler İş Kuleleri Projesi ile 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projeleri hızla yükseliyor. 


Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa'ya kısa süre içerisinde iki büyük proje kazandıracağız" dedi. Geçtiğimi aylarda temeli atılan tam otomasyonlu otopark projesi ile iş kulelerinin zamanında bitirileceği açıklandı. Her şey yolunda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile Etüt Proje Keşif ve Kontrol Şube Müdürü Burak Aslay, Manisa'nın dev projelerini inceledi. 

Gençoğlu, Türkiye'nin en büyük otopark projesi olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otopark projesinin 12 katlı olacağını hatırlattı. Yılmaz Gençoğlu, en kısa zamanda iki büyük yatırımı da hizmetine açacaklarını bildirdi. 


Milliyet Ege