27 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Manisa Saruhanlı'da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

Saruhanlı Belediyesi, ilçede bulunan Cengiz Topel mahallesinde 6 yıldır devam eden imar sorununu çözerek 1.500 kişiyi tapularına kavuşturdu.




Manisa Saruhanlı Belediyesi ilçedeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Saruhanlı Belediyesi'nde yer alan habere göre; Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin ilçede 1.500 kişiye tapu tesliminin yapıldığını söyledi.

Bu sabah 11:00'de düzenlenen törenle ilçeye ait 4 mahallede yer alan 1.500 hak sahibi tapularını teslim aldı. Başkan Bilgin tapu töreni için şu açıklamalarda bulundu: 

Manisa Saruhanlı da 1.500 kişi tapularına kavuştu!

“Cengiz Topel mahallemizdeki Atatürk, Hükümet ve Namık Kemal Caddeleri ile Kenar, Akıncılar, Kırlangıç ve Dörtyol sokağı içine alan adada, 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesi gereğince yapılan imar uygulaması gerçekleştirdik. Uygulamamız Tapu Müdürlüğü’nce de tescil edilerek hazırlanan tapu kayıtları Belediyemize teslim edildi. Bizlerde bu yeni tapuları hak sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Böylece bu alanda 6 yıldır inşaat faaliyeti sürdüremeyen vatandaşlarımız bundan böyle inşaat yapabilecek. Hayırlı olsun."

Bodrum'da gayrimenkullerin rayiç bedeli bir tıkla öğrenilecek!


Geri Dön