28 / 04 / 2024

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.



Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine hız kesmeden devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü saat 14:00’da Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev moderatörlüğünde “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.



 Kentsel Dönüşüm Yasası’nın getirdiği yeni düzenlemelerin anlatılacağı, devlet ile vatandaş arasında yasanın uygulamasında ortaya çıkacak fırsatlar ve risklerin değerlendirileceği toplantıya Manisa Büyükşehir İmar Komisyonu Başkanı Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül, Manisa Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Mehdi Hasanzade ve Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca konuşmacı olarak katılacaklar.


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Kentsel Dönüşümün çok önemli ve hassas bir konu olduğunu belirterek, ‘Kentsel dönüşüm konusu doğru anlaşılması ve doğru uygulanması gerekmektedir. Deprem kuşağında yer alan bir ülkede yaşıyoruz. Geçmişte acı tecrübeler yaşadık. Bundan sonra aynı acıları yaşamamalıyız. Bunun için önlemlerimizi almalı, riskli görünen binalarda gerekli çalışmaları yapmalıyız. Kentsel dönüşüm konusunda zaman zaman üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar bulunuyor. Bu yüzden Manisa’da Kentsel Dönüşüm konusunda uzman olan ve de karar verici konumda yer alan isimleri bugün odamızda ağırlayacağız. Saat 14.00’da başlayacak olan seminerde Kentsel Dönüşüm ile ilgili tüm detaylar anlatılacak,katılımcıların soruları cevaplandırılacak. Bu önemli seminere üyelerimizi bekliyoruz’ dedi. 


Hür Işık Gazetesi


Geri Dön