30 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamındaki 1.500 adet konutun kurası bugün çekiliyor. Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi açıklanınca burada olacak...



Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilen 1.062 adet standart konut, 438 adet Alt Gelir Grubu konut olmak üzere 1.500 adet konutun kurası bugün çekiliyor.

Başvuruların 18 Haziran – 6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa İlindeki tüm Şubeleri aracılığı ile alındığı projeye yaklaşık 9 bin başvuru geldi. 

Alt gelir grubundaki 438 konut 2 oda 1 salon, standart konut grubundaki 1.062 konut ise 3 oda 1 salon nitelikli olarak dizayn edildi. 

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

Konutların fiyatları henüz belli olmayıp, şerefiyeli satış fiyatları ile sözleşme imzalama işlemlerine ilişkin detaylar daha sonra TOKİ tarafından ilan edilecek.

Konutların peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde yüzde 5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi açıklandıktan sonra burada yer alacak. Kurada, 2+1 daireler için konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 250 adet yedek hak sahibi belirlenecek, 3+1 daireler için ise yine konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 500 adet yedek hak sahibi belirlenecek.

İsmi çıkmayan kimseler ise başvuru bedellerini 23 Temmuz 2018 tarihinden itibaren iade alabilecek.

Manisa Yunusemre kura sonuçları isim listesi!

 


Geri Dön