Kent Haberleri

Manisa'da otoparklar belediyeye geçiyor!

BESOT AŞ'yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şirket yönetiminden çalışmalar hakkında bilgi aldı. BESOT AŞ Genel Müdürü Soner Adalıer, gelecek ay kendilerine geçecek yerleri belirleyeceklerini ve söyledi.


Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte geçiş sürecinde hummalı bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, prosedürleri tamamlamak için seferber oldu. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BESOT AŞ'yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şirket yönetiminden çalışmalar hakkında bilgi aldı. BESOT AŞ Genel Müdürü Soner Adalıer, gelecek ay kendilerine geçecek yerleri belirleyeceklerini ve eksikleri en kısa sürede gidereceklerini söyledi.


Sıra ilçelere gelecek

Mevcut ilçelerdeki otoparklar konusunda ilgili daire başkanlığının hafta içerisinde tüm ilçelere gönderilmek üzere yazı hazırladığını ve bunları imzaladığını belirten Başkan Ergün, "İlçelerimizdeki otopark yerleriyle ilgili tespitler yapılıyor. Bütün ilçelerde hem caddeler, hem de sabit otoparklar tamamen büyükşehir bünyesine geçiyor. Merkezdeki çalışmalar bittikten sonra ilçelerdeki çalışmalara safha safha gelinecek. Onların da değerlendirmesi yapılacak" diye konuştu. Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan meclis toplantısında daha çok hizmet ağırlıklı olan bazı alanların BESOT bünyesine devredildiğini hatırlatan Başkan Ergün, Adalıer'den bu alanlarla ilgili prosedürlerin bir an önce hızlandırılmasını istedi. 



Yeni Asır