27 / 04 / 2024

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa'daki 250 projenin açılışı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine davet etti. Başkan Ergün, 4 ilçede 803 milyon lirayı bulan 250 projenin açılışının gerçekleştirileceğini söyledi.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirilen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda Manisa Büyükşehir'in yaptığı yatırımlar ile ilgili konular da gündeme geldi. 23 Kasım Perşembe günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla Selendi, Alaşehir, Salihli ve Turgutlu ilçelerinde toplu açılış töreni yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yaklaşık 803 milyon TL'yi bulan 250 proje ve yatırımların açılışları yapılacak 23 Kasım Perşembe günü. Sayın Genel Başkanımızı bir kere daha Manisa'mızda ağırlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepinizi açılışlarımıza davet ediyorum” diye konuştu.

 

Devlet Bahçeli’nin Adı Selendi Kent Meydanı’na Verildi


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere Selendi, Salihli, Alaşehir, Sarıgöl, Turgutlu ve Kula Belediye Başkanlarının imzasını taşıyan isim önergesi de mecliste görüşüldü. Önerge doğrultusunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’ye kazandırılan Kent Meydanı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Sarıgöl Gençlik Merkezine Atatürk adı verilmesi teklifi sunuldu. Sunulan teklifler, oybirliğiyle kabul edildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön