14 / 05 / 2024

Manşar Konakları nerede

Manşar Konakları nerede

MRC Tasarım Proje Yönetimi Uygulama Şirketi'nin Manşar Konakları projesine ulaşmak için Anadolu yakası EG(TEM) karayolundan Şile otobanı üzerinden Şile Kavşağına gelinir. Bu noktada iki güzergâh izlenir... İşte Manşar Konakları'na ulaşım krokisi



Şile kavşağından otobanın sonuna dek devam edilir daha sonra sağdan İmrendere - Ağva - Teke istikametine sapılarak Ağva istikameti takip edilir. Teke köyünden sonra aynı istikamette Karabeyli tabelasından sola dönülerek (Bu noktada Muhtarın Yeri vardır) Manşar Mahallesine ulaşılır. Mahalle meydanından Manşar Konakları'nı göreceksiniz.

Şile kavşağından otobanın sonuna dek devam edilir. Yol sağa kıvrılarak Ağva istikametine ilerler ,ilk sapakta soldan Ağva Sahilyolu, Kabakoz, Akçakese istikametinden devam edilerek Karabeyli Manşar tabelasına dek gidilir sağa sapılır yol Manşar Mahallesi'ne sizi götürecektir. Mahalle meydanında Manşar Konaklarını bulacaksınız.

Özellikle İstanbul'da yaşayan ve kısa yolculuklarla özgün tatil bölgelerine varmak isteyenler için ideal bir merkez. Yerli turizm ve günü birlik seyahatler açısından çok bilinen bir yer olmasına karşın, aslında pek çok az duyulmuş özelliğe sahip. Manşar ile Şile arasındaki mesafe 14 km'dir.

İŞTE MANŞAR KONAKLARINA ULAŞIM KROKİSİ

MANŞAR KONAKLARI İLETİŞİM

Telefon: 0216 326 26 49

Faks: 0216 365 81 12

Şenol Güneş Bulvarı Mira Tower No: 2/21 34774 Ataşehir İstanbul

www.mansarkonaklari.com


Geri Dön