Konut

Mansions Life'ta 180 bin YTL'ye

3+1 tipinde konutların bulunduğu Mansions Life'ta fiyatlar 180 YTL'den başlıyor.

Site yıldız şeklinde 3'lü bloktan meydana geliyor.

Doğanay İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Mansions Life, 2 bin 500 metrekare alan üzerinde yıldız şeklinde 11 katlı 3'lü blokta toplam 30 konuttan oluşuyor. 123 ve 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 tipinde konutların bulunduğu sitede metrekare fiyatları 1.500 ile 1.850 YTL arasında değişiyor. En düşük konut fiyatının 180 bin YTL'den başladığı Mansions Life'ta en yüksek konut fiyatı ise 310 bin YTL. Yüzde 15-20 peşin, kalan miktar vade farksız aylık 2 bin 500 YTL taksitlerle ödenebilen konutlar için peşin alımlarda da belli oranda indirim yapılıyor.

Havuz çevresinde 2 bin metrekare peyzaj alanı bulunan sitede fitness salonu, sauna, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş alanları ve 24 saat kameralı güvenlik bulunuyor. Daireler arasındaki duvarların birbirleriyle temas etmediği sitede, ayrıca duvarlarda yapılan ses yalıtımı da konfor açısından önemli bir ayrıcalık sunuyor.

Kat ittifaklarının kurulduğu projede 2008 Mayıs'ta başlayan inşaatın 2009 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor. Taşdelen'de Şile otobanına 50 metre mesafede yapılan proje, bölgede yapılması planlanan metro istasyonuna da 500 metre mesafede.

Doğanay İnşaat'ın sahibi Sefer Doğanay, daire başı düşen yeşil alan bakımından Mansions Life'ta yaşayacak kişilerin çok şanslı olduğunu belirterek, ayrıca hiçbir dairenin birbiriyle temas etmediğini söyledi.
Projede belli bir standardı gözettiklerini ve bu nedenle sadece 3+1 tipinde konutlara yer verdiklerini anlatan Doğanay, "30 dairelik butik bir site tasarladık ve aynı kariyerdeki insanların bir arada yaşamasını istedik. Bu şekilde komşuluk ilişkilerinin de gelişeceğini düşünüyoruz." dedi.

Site özellikleri

Peyzaj düzenlemesi yapılan sitede, açık ve misafir otoparkı, süs havuzları, fitness salonu, sauna, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve 24 saat kameralı güvenlik bulunuyor.

Bina özellikleri


Görüntülü interkom sisteminin kurulacağı binalarda, jeneratör, su deposu, hidrofor, yangın söndürme sistemleri, çift asansör ve bloklarda mantolama ile ısı yalıtımı olacak.

Daire özellikleri

Ahşap görünümlü çelik dış kapı ve ahşap kapılar kullanılan konutlarda, mutfakta ankastre ocak, davlumbaz ve fırın, mutfak dolabı, balkonlarda barbekü alanı bulunacak. Duvarlarda saten boya, koridorda asma tavan ve ışıklandırma, yerler lamine parke, ıslak zeminler 1. sınıf seramik ve banyoda Hilton lavabo olacak.

Radye jeneral temel kullanılan inşaat deprem yönetmeliğine uygun yapılıyor.

Tel: 0 216 364 17 44 / 45

Milliyet Emlak