Konut

Manzara Adalar satışa çıktı! 267 bin 700 TL'ye!

İş GYO'nun İstanbul Kartal'da üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan projesi, düşlerden alınan ilhamla olağanüstü güzellikte bir yaşam tarzı sunuyor.

Adalar manzaralı daireleriyle dikkat çeken projenin yatırım değeri ise yaklaşık 300 milyon dolar olarak planlanıyor. İş GYO, başyapıtlarından oluşan portföyünün yeni üyesi olan Kartal'daki projesi Manzara Adalar'ı tanıttı. Toplam 313.500 metrekare inşaat alanı üzerinde üçü konut, ikisi ofis toplam beş blok ve ticari üniteleri ile hayata geçecek olan Manzara Adalar, satılabilir/kiralanabilir nitelikte restoran, kafe, market alanlarıyla da her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlandı.


Manzara Adalar basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Manzara Adalar projesinde 975 adet ve stüsyo daireden 5+1'e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor. Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO'un prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. Manzara Adalar, lokasyonu itibariyle arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, İstanbul'un kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.