28 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?



Manzara Adalar İstanbul Anadolu Yakası’nda kartal'da İş GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje, üçü konut, ikisi ofis olacak şekilde 5 blok halinde yükseliyor. Ayrıca projede, çarşı da yer alıyor. 

İş GYO Manzara Adalar projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 Dubleks, 3+2 Tripleks, 4+1 ve 5+1 Dubleks Penthouse gibi farklı konut tipleri yer alıyor. Projede toplam 975 adet konut ve ofis bulunuyor. 

Manzara Adalar da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Cadde mağazaları, restoran, kafe, market alanlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek şekilde tasarlanan Manzara Adalar projesi, karayolu, raylı sistem, havayolu ve deniz yolu ağlarının da merkezinde bulunuyor. 

Yaşamın başladığı proje, Aydos Ormanı, Marmara Denizi ve Prens Adaları manzarasına hakim olmasının yanı sıra sahil şeridine de 1,5 kilometrelik yürüyüş mesafesinde yükseliyor. 

Manzara Adalar projesinde, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu ve botanik sus havuzları, fitness center ve spa alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, yürüyüş parkurları ve çok amaçlı spor kompleksini içinde barındıran yaklaşık 2 bin 500 metrelik sosyal tesis alanı bulunuyor. 

Ayrıca projede 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depolar bulunuyor. 

Projede şu an satışta sayılı sayıda 3+1 ve 4+1 konut kaldı. Söz konusu konutların büyüklükleri 101 metrekare ile 185 metrekare arasında değişiyor. 

Manzara Adalar da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

MANZARA ADALAR 30 OCAK 2024 FİYAT LİSTESİ 

İş GYO Manzara Adalar projesinde 3+1 evlerin fiyatları 15 milyon 500 bin TL'den, 4+1 evlerin fiyatları ise 23 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca yarısını peşin kalanını 1 yıl sonra ödeme seçeneği de bulunuyor.

Web: https://www.manzaraadalar.com.tr/

Tel: 0 850 290 81 81  

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Ekmas Koru lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

 


Geri Dön