Yeni Projeler

Manzara Sarıyer lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Boğaz'ın ve ormanın eşsiz manzarasına sahip Manzara Sarıyer'de lansmana özel fırsatlarla satışlar başladı. Peki Manzara Sarıyer'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Manzara Sarıyer projesi, İstanbul Sarıyer'de Maden Mahallesinde hayata geçiriliyor. Karden İnşaat imzasıyla yükselen projede 40 adet konut yer alıyor. 

Butik bir proje olarak tasarlanan Manzara Sarıyer'de, Boğaz'ın ve ormanın eşsiz manzarası sunuluyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2025'te yapılması planlanıyor. 

ŞIK VE KALİTELİ MALZEMELERDE HARMANLANMIŞ İÇ MEKANLAR

Manzara Sarıyer projesinde, fonksiyonel, sağlam ve en ince detayına kadar düşünülmüş, şık ve kaliteli malzemelerle harmanlanmış konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde 3 farklı konut tipi bulunuyor. 

Projede yer alan konutlar, bahçeli, teraslı dubleks ve ara kat olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan 2+1'ler 128 metrekare, 3+1'ler de 200 metrekare brüt alana sahip. 

Manzara Sarıyer'de yüzme havuzu, teras, fitness salonu ve aktivite salonu gibi birçok farklı sosyal donatı alanı bulunuyor. Projedeki dairelerde yerden ısıtma sistemi ve her daire duvarında kullanılan ses yalıtımı yer alıyor. 

KABA İNŞAATI DEVAM EDİYOR 

Manzara Sarıyer'in kaba inşaatı devam ediyor. 2 adet blokun kaba inşaatı tamamlanırken, şimdi 3'üncü blokun kaba inşaatına başlandı.

6 bin 534 metrekarelik alanda hayata geçirilen projede, manzaraları kesilmeyen toplam 6 blok yer alıyor. Proje, ev sahiplerine yeşilin içinde, muhteşem konumu, ulaşım kolaylığı ve hayatı güzelleştiren tüm detaylarıyla çevre dostu bir yaşamın kapılarını aralıyor. 

Özenle tasarlanmış bahçeleri ve bahçe katlı konutlarıyla dikkatleri çeken proje, alışverişten sinemaya, tiyatrodan konsere günlük yaşamın içinde, tüm sosyal imknların merkezinde yükseliyor. 

RADYE TEMEL ÜSTÜNE, C-35 BETON İLE YÜKSELİYOR

Manzara Sarıyer projesi, İstanbul'un en iyi zemin yapısına sahip bir bölgede hayata geçiriliyor. Zemin etüd çalışmaları titizlikle yapılan proje, deprem yönetmeliklerine ve teknik şartnamelere uygun şekilde, C-35 beton, St III çelik kullanılarak, radye temel üstüne inşa ediliyor. 

Projede 24 saat kesintisiz güvenlik kontrolü sunuluyor. Ayrıcai tüm mekanlara ulaşan internet ve TV altyapısı, daire içinde kurulan akıllı ev sistemi bulunuyor. Konutlarda yalıtımlı alüminyum profil ve yüksek ısı korumalı konfor çift cam kullanıldı.

MANZARA SARIYER KONUT FİYATLARI EYLÜL 2024 

Manzara Sarıyer'de yer alan konutların kampanyasız fiyatları 798 bin dolardan başlıyor. 

Projede lansmana özel avantajlı fırsatlar sunuluyor. Ödeme seçenekleri ve fiyat bilgileri satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Web: https://manzarasariyer.com/

Tel: 444 6 110

Postacılar Life’ta 5.8 milyon TL’ye 3+1! Hemen teslim!

Uzmanı açıkladı: Birisi size şu il, şu ilçe, şu mahallede diye tavsiye veriyorsa dikkat!

3Y Natura’da lansmana özel fiyatlar! 2.5 milyon TL’ye 3+1 konut fırsatı!