Sektörel

Mar Yapı, teknoloji yatırımlarıyla büyüme hedefliyor!

Günün koşullarına göre makine parklarını yenilediklerini ifade eden Mar Yapı firma yetkilisi Ömer Faruk Yılmaz, "Çalışma kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi artırarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz" dedi


İnşaat sektöründe otomatik kapı üretimi ve dış cephe kaplama alanlarında faaliyet gösteren Mar Yapı, teknoloji yatırımlarıyla büyüme hedefliyor. Günün koşullarına göre makine parklarını yenilediklerini ifade eden Mar Yapı firma yetkilisi Ömer Faruk Yılmaz, "Çalışma kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi artırarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için çalışıyoruz. Değişime ve teknolojiye ayak uydurarak giydirme cephe ve otomatik kapı sektörünün öncüsü olmayı hedefliyoruz" dedi. Yılmaz, üretimleriyle, Kahramanmaraş'taki müşterilerinin özellikle otomatik kapı alanında dışa bağımlılığını önlemeye çalıştıklarını söyledi. 

Yeııi Sanayi Sitesi'nde hizmet veren Mar Yapı, büyümeye devam ediyor. Her geçen gün müşteri portföyünü genişlettiklerini söyleyen Mar Yapı firma yetkilisi Ömer Faruk Yılmaz, "Projelere özel çözümler sunuyoruz. Müşterilerimizin talep ve beklentilerini tespit ederek, imkanlarımızı bu doğrultudayönlendirmek ve en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz" dedi. 

Firmalarının 2004 yılında kurulduğu bilgisini veren Ömer Faruk Yılmaz, "Mar Yapı, tamamen öz sermaye ile kurulmuş bir şirket. Üretimimizle, Kahramanmaraş'taki müşterilerimizin özellikle otomatik kapı alanında dışa bağımlılığını önlemeye çalıştık. Otomatik kapı sistemlerinde; fotoselli kapı, garaj kapıları, mağaza kapıları, hangar kapıları, büyük fabrika girişleri, bahçe kapıları, bariyer, kepenk, yangın kapüarı üretimi yapıyoruz» diye konuştu. 

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: "2004 yılında 100 metrekarelik küçük bir atölyede alüminyum doğrama ve otomatik kapı sistemleri yaparak çalışmalara başlamıştık. 2013 yılından bu yana da Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bin metrekarelik kapalı alana sahip yerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana büyüme politikamızı sürdürerek, kaliteden ödün vermeden çalışıyoruz." Her türlü dış etkenlere karşı özel cephe sistemleri hizmeti verdiklerinin de altını çizen Yılmaz, giydirme cephelerin 20 yıl garantisinin olduğunu belirtti. Yılmaz, "İleri teknoloji ile üretilen alüminyum kompozit paneller, modern mimaride rahatlıkla kullanılan ve sıklıkla tercih edilen bir yapı elemanı. Her türlü binada yeni bir görünüm ve modern çizgiler üretilmesine yardnncı olan kompozit paneller; ticaret merkezleri, ofis binaları, konutlar, okullar, oteller, petrol istasyonları gibi endüstriyel yapıların yanı sıra iç mekan dekorasyonunda kullanılıyor" dedi. 

Klasik bina görüntülerinde değişiklikler yaşandığına da değinen Yılmaz, "Modern, hoş görünen yapılar için dış cepheye önem veriliyor. Bölgemizde yapılan giydirme cephe ve doğrama projelerinin birçoğu firmamız tarafından inşa edildi. Kahramanmaraş'ın tüm ilçelerinde ve komşu illerde çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu. 


Dünya Bölge