27 / 04 / 2024

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...



Koronavirüs salgını sebebiyle seyahatlerin kısıtlanmasıyla birlikte Survivor'da da ödüllerde değişiklikler yapıldı. Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak sunduğu lüks malikanenin kime ait olduğunu, ev sahibinin özel isteği ile açıklamayacağını sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu belirmişti. 

Milliyet'te yer alan habere göre; 'Survivor 2020'de yarışmacılara ödül olarak verilen malikanenin Marc Anthony’ye ait olduğu öğrenildi.

Survivor 2020’de Ünlüler ve Gönüllüler, 20 Nisan Pazartesi günü herkesin hayalini süsleyen muhteşem bir ödül için yarıştı.

Marc Anthony nin lüks malikanesi!

Acun Ilıcalı, programın 52. bölümünde kazanan takımın ödül olarak, dünyaca ünlü bir sanatçının muhteşem malikanesinde güzel bir gün geçireceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı, malikanenin sahibini açıklamazken sadece ünlü bir sanatçıya ait olduğunu ifade etmişti. 

'Survivor Panorama' programının sunucusu Hakan Hatipoğlu, evin kime ait olduğunu açıkladı. 

Ekranlara da yansıyan malikanenin bir dönem Jennifer Lopez ile evli olan dünyaca ünlü şarkıcı Marc Anthony'nin olduğu belirtildi. 

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in villası! 

Stanley Kubrick'in evi nerede?

Kylie Jenner 36.5 milyon dolara malikane aldı!


Geri Dön