Proje Güncel

Marina Towers Ankara ödeme seçenekleri!

Marina Towers Ankara ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinatta, kalan tutar için 40 ay vade farksız taksit yapılıyor. Marina Ankara'nın ilk etabı olarak hayata geçirilen projede toplam 2 bin daire bulunuyor.

Marina Towers Ankara projesinde daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen projede daireler Eymir Gölü ve Vadi manzarasına cephesi bulunuyor.


Marina Towers Ankara projesi Marina Ankara'nın ilk etabı olarak toplam 2 bin daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşecek.


Marina Towers Ankara projesinde iskeleler, spor alanları, su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, yaşam köprüsü, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, Marina Caddesi, tropik ada, şelaleler, deniz feneri, su sahnesi bulunuyor.


Marina Towers Ankara projesinde 1+1 konutlar 330 bin TL, 2+1 konutlar 496 bin TL, 3+1 konutlar 701 bin TL'den başlıyor. Toplam 20 bin 533 metrekare arsa üzerinde yükselen projede 3 bloğundaki 912 adet daire satışa sunuluyor.


Marina Towers Ankara ödeme seçenekleri!

1- Daire bedelinin yüzde 10'luk kısmı peşin olarak ödeniyor, kalan bedel 40 ay vade farksız vadelendiriliyor.

2- Yüzde 20 peşinatta, kalan bedelin yüzde 36'sı için 3 ara ödeme yapılıyor, kalan tutar için ise 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

3- Peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı bulunuyor. 


Marina Towers Ankara iletişim

Adres:Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya -Ankara

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com