Yeni Projeler

Marinada Residence satışa çıktı! Yeni proje! 

Marinada Residence projesinde konut satışları başladı. Proje, İstanbul Ataköy'de yükseliyor. Peki Marinada Residence'da konut fiyatları kaç TL? Ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen her şey...  İstanbul Ataköy Marina'nın içinde hayata geçirilen projede konut satışları geçtiğimiz ay başladı

Marinada Residence projesi, odern tasarımı, geniş açık alanları, meydanları, peyzaj düzenlemesi ve bütünleştiği mega yat marina ile denize açılan konforlu bir yaşam vadediyor. 

İstanbul Ataköy Marina'nın içinde hayata geçirilen projede konut satışları geçtiğimiz ay başladı. 

Marinada Residence esnek ve dinamik yaşam alanları kuran apart birimleriyle, genç ve özgür ruhlu yaşam alanları sunuyor. Projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona değişen konut tipleri bulunuyor. 

Marinada Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin bu Kasım ayında yapılması planlanıyor. 

Peki Marinada Residence'da konut fiyatları kaç TL? Ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen her şey...

Denizle iç içe olan Marinada Residence’daki konutlar, deniz ve şehir manzarına sahip. Projede yer alan 1+1'lerin büyüklükleri 200 ile 250 metrekare arasında; 2+1'lerin büyüklükleri ise 255 metrekare ile 360 metrekare arasında değişiyor. 

Marinada Residence projesinde yer alan konutlar akıllı ev otomasyon sistemine sahip. 72 adet dairenin yer aldığı projede kat yükseklikleri 17 olarak belirlendi. 

Projede spor salonu, kapalı havuz, sauna, lounge gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Marinada Residence, konut sahiplerine mega yatların da yanaşabileceği 1000 tekne kapasiteli, restoran ve dükkanları yer alan marina, 5 yıldızlı Sheraton Hotel ve yakınındaki AVM’ler ile hem deniz hem de şehir yaşamını bir arada sunuyor. 

Marmara Denizi’nin kıyısında, doğal rekreasyon imkanları, zengin ulaşım bağlantıları ve yeşil alanlarıyla dikkatleri çeken proje, Atatürk Havalimanı ile Avrasya Tüneli'ne 10 dakika, Kadıköy'e 20 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 25 dakika, İstanbul Havalimanı'na 40 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 45 dakika mesafede yükseliyor. 

MARİNADA RESIDENCE MAYIS 2023 FİYAT LİSTESİ 

Marinada Residence projesinde yer alan 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 850 bin dolardan, 2+1'lerin fiyatları ise 2 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 

Projede yüzde 60 peşin, kalan yüzde 40'lık kısım için de 6 eşit vade ile ödeme imkanı sunuluyor. Taksitler TL bazında ödeniyor ve kur sabitleniyor. 

Web: http://www.marinadaresidence.com/

Tel: 0 212 560 48 80

Next Level Göktürk satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!

Kuzey Villaları Şile'de yükseliyor! Yeni proje