30 / 04 / 2024

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.



Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gülten Gül tarafından kuruldu.

Maritim Otel Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Otel ve benzeri konaklama yerlerinin faaliyetlerini (işletmesini) yapmak, 2- Yurt içinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube, temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3- Şirket turizme hizmet amaçlı restoranlar, eğlence yerleri, otel, motel, pansiyon, apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak. 4- Turizm ve seyahat acentelikleri açmak, temsilcilik aracılık işleri yolu ile turistik işletme ile ayni haklar kabul ve tesis etmek. 5- Turistik amaçlı satış reyonları, satış birimleri oluşturmak, hediyelik eşya ile el sanatları ürünlerini, seramik, porselen, deri ve deriden mamül ürünlerin sergilenmesi alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışındaki fuar ve organizasyonlara katılarak tanıtım ve pazarlamasını yapmak, 6- Konusu dahilinde acentelik reklamcılık, komisyonculuk ve danışmanlık hizmetleri yapabilir. 7- Her türlü inşaat işleri yapmak taahhüt işlerine katılmak inşaat iç dekorasyonu tamirat ve boya işleri ve mimari çalışmaları yapmak her türlü inşaat malzemeleri alım satım ve ticareti ve ithalatı ve ihracatı. 8- Konusu ile ilgili her türlü ithalat ve ihracat işlemleri yapmak. 9- Şirketin işleri için gerekli taşıtları edinebilir, devredebilir, bunlar üzerinde ayni veya şahsi tasarruflarda bulunabilir. 10- Şirket mevzuu ile ilgili yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yaparak yeni şirketler kurabilir, kurulmuş şirketlere katılabilir. 11- Konusu ile ilgili ihracat ve yatırıma yönelik plan, proje, etüd ve fizibilite çalışmaları yapar. Dahilden ve yabancı piyasalardan kısa, orta ve uzun vadeli krediler temin eder. 12- Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Yukarıda yazılı konularla ilgili veya bu konulara ilişkin veya bu faaliyetler için yararlı bulunan her nevi işleri ve ticari muameleleri ifa edebilir. Ancak, şirket için faydalı ve gerekli görülen başka işlere girişilmek istendiğinde Ortaklar Kurulunca bu yolda karar alındıktan sonra, ana sözleşme değişikliği hükmünde olan bu kararın uygulanabilmesi için , Ortaklar Kurulu Kararının Ticaret Sicil Müdürlüğünde tescil ettirilerek Ticaret Sicil Gazetesinde ilan ettirilmesi gerekmektedir.


Geri Dön