Advertorial

Marka Rezidans Bursa'nın en prestijli konut ve AVM projesi olacak!

Marka Rezidans, şehre gelecek ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak 220 mağazalık alışveriş merkezi ile Bursa’nın en prestijli “konut ve AVM” karma projesi olacak.

Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Uludağ Manzaralı ferah rezidanslarıyla yeni bir hayat sizi bekliyor. Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de, ışıltılı bir yaşama hazır mısınız? Dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.


Bursa’nın gözbebeği Nilüfer’de, ışıltılı bir yaşama hazır mısınız? 

Dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda. Çünkü siz Bursalıların yeni bir Marka’sı var. Marka, lüks yaşamda aradığınız konfor ve huzuru, şık ve modern rezidans daireleriyle size sunuyor. 


Dünyaca ünlü ve ulusal seçkin markaları bulabileceğiniz alışveriş merkeziyle de tarzınızı size yakışır bir biçimde yansıtabilme imkânı veriyor. Siz de bir imzayla böyle lüks bir hayata adımınızı atın, Marka’lı 

olmanın ayrıcalığını yaşayın.


Nilüfer’de yükselen Marka

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa’nın en gözde ve hızla büyüyen semti Nilüfer’de yükselen, her noktadan ulaşımı çok kolay bir alışveriş ve yaşam merkezi. Şehrin batı yakasında, Bursa’yı 

kuzey ve güney olarak ikiye böl en ana çevreyoluna kolayca bağlanan  İzmir  Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakınlığı sayesinde, değerli zamanınızı yollarda geçirmek yerine dostlarınızla geçirebileceksiniz.  Sur Yapı  Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, hem işinize hem de sevdiklerinize rahatça ulaşabilmenizi sağlayacak BursaRay metro ve otobüs duraklarının da hemen yanı başında. Tercihiniz ister özel arabanız olsun ister toplu taşıma araçları, artık keyifli buluşmalarınız için günler öncesinden plan yapmanız gerekmiyor. 


Çünkü planlarınızı istediğiniz an gerçekleştirebilme lüksü şimdi Marka’da. Marka, Nilüfer’in kalbinde kaliteli bir hayata atılan imza.


www.suryapimarka.com.tr/bilgiformu 


Satış Ofisi: Odunluk Mahallesi Mihraplı Caddesi BP Karşısı No: 6/A Nilüfer - Bursa