Ekonomi

Market alışverişinde büyük fırsat! Halk Market’te direkt üreticiden alma fırsatını kaçırmayın! İşte fiyat listesi!

Geçen yıl İBB tarafından hizmete açılan Halk Market, ülke genelinde çeşitli kooperatiflerin ürünlerini aracısız olarak tüketiciye ulaştırıyor. Aracıyı ortadan kaldırdığı için fiyatları piyasa marketlerine göre daha uygun olan Halk Market, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.İBB Halk Market online alışveriş sitesinde, 22 farklı şehirden 600’den fazla ürün direkt üreticiden tüketiciye satışa sunuluyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl hayata geçirdiği İBB Halk Market’e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İBB Halk Market online alışveriş sitesinde, 22 farklı şehirden 600’den fazla ürün direkt üreticiden tüketiciye satışa sunuluyor.

Üretici ve kadın kooperatiflerini desteklemek amacıyla Temmuz 2022 tarihinde hizmete giren İBB Halk Market’te tüketiciler çeşitli ürünleri direkt üreticiden almanın yanı sıra düzenlenen çeşitli indirim kampanyalarından da yararlanma fırsatını yakalıyor.

FARKLI ÜRÜN SEÇENEKLERİ

Halk Market’de temel gıda, kahvaltılık, atıştırmalık, zeytinyağı, içeçek ve kozmetik alanında farklı ürün seçenekleri yer alıyor. İBB bu projeyi hem halkın yeterli ve dengeli beslenebilmesi hem de gıda güvencesinin sağlanması adına tarım topraklarımızın korunması ve üretim süreçlerine katılması amacıyla hayata geçirmişti.

İBB Halk Market e-ticaret projesi, çiftçilere ortağı oldukları kooperatifler aracılığıyla ürünlerinin pazarlanması konusunda destek olunması için Temmuz 2022 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirak şirketi İSYÖN İstanbul Yönetim Yenileme şirketi tarafından başlatılmıştı.

Halk Market'te zeytinyağı, peynir, çay, kırmızı mercimek, kuru fasulye ne kadar? İşte fiyat listesi...

ARACISIZ SATIŞ İMKANI

Halk Market projesi ile kooperatif ortağı çiftçilerin ürettikleri ürünler aracısız olarak alınarak bir yandan kooperatifleri desteklenirken, bir yandan da tüketicilere satın aldıkları ürünleri güven duyarak tüketme imkanı sunuluyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN SEÇENEKLER

Halk Market’in internet sitesinde yer alan; kategoriler seçeneğinden istediğiniz ürünü istediğiniz yöreden satın alma imkanına sahipsiniz. Online alışveriş yaparken karşınıza gelen haritadan istediğiniz şehire tıklayarak tercih ettiğiniz kooperatifin ürünlerini satın alabilirsiniz. Böylece İBB Halk Market aracılığıyla tüketicilere İzmir’den Kars’a, Trabzon’dan Erzurum’a, Tunceli’den Sinop’a kadar uzanan çeşitli il ve coğrafyalarda üretilen ürünlere erişme kolaylığını sunuyor. Böylece tüketiciler aracısı olmadan ihtiyacı olan ürünleri bütçesine uygun seçeneklerle satın alabiliyor.

Halk Market'te zeytinyağı, peynir, çay, kırmızı mercimek, kuru fasulye ne kadar? İşte fiyat listesi...

İŞTE HALK MARKET’TEN BAZI GIDA MADDELERİNİN FİYATLARI: