Ekonomi

Market, manav, kasaptan 200 TL alışveriş yapanlar için büyük fırsat! Kampanya için son 17 gün

World Card, marketten, kasaptan ya manavdan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlar için 150 TL puan kazanma fırsatı oluşturdu. Büyük kampanya için geriye sadece 17 gün kaldı. Bu nedenle world kart tarafından dikkat çeken bir kampanya hazırlandı

Marketlerin ateş pahası olmasının ardından vatandaşlar hem ürünlerde yapılacak indirimleri merakla takip ediyor hem de bankalar tarafından oluşturulacak fırsatlar inceleniyor. Bu nedenle world kart tarafından dikkat çeken bir kampanya hazırlandı. Kampanyaya göre manav, market ya da kasaptan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlara 150 TL değerinde puan kazanma şansı verilecek. 

TOPLAMDA 150 TL KAZANMA ŞANSI 

1 – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında World Card ile gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL, toplamda 150 TL Worldpuan hediye alacaksınız.
 

AĞIRLIKLI OLARAK GIDA ÜRÜNLERİNDE GEÇERLİ

Market ve internet üzerinden Yapı Kredi World Üye İşyerleri kapsamında yapılacak gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerindeki alışverişler için geçerlidir.
Kampanya “World Pay ile yapacağınız gıda marketi alışverişlerinizde 15 TL’ye ek 5 TL, toplamda 200 TL Worldpuan fırsatı!” kampanyası ile birleştirilebilir.

KİMLER KAMPANYAYA DAHİL DEĞİL?

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar dahildir, Anadolubank, Vakıfbank ve Albaraka Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.
 

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN NELER YAPILMASI GEREKİYOR?

Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 150 TL Worldpuan kazanabilir.
Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, toplamda 150 TL Worldpuan kazanılacaktır.

Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartları ya da TLcard’lara en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da TLcard olması durumunda kazanımın olduğu gün içerisinde yüklenecektir. Puanların son kullanma tarihi 5 Eylül 2022’dır. Kullanılmayan puanlar 6 Eylül 2022 itibari ile geri alınacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara kazanımın olduğu gün içerisinde yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir.

Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir.

Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard’ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir.

Puanların son kullanma tarihi 5 Eylül 2022’dır. Kullanılmayan puanlar 6 Eylül 2022 itibari ile geri alınacaktır.

Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.

Kampanyaya World Mobil uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılmayan müşteriler kampanyadan puan kazanamayacaklardır.

Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.

Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır.

Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.

Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerlerindeki Yapı Kredi Bankası POS Sistemi üzerinden geçmelidir.

Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcardlar işlem verileriniz, 1-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında, Bankalara ait sanal POS’lardan toplanacaktır.
 

Varlık Fonu’na devredildiğinden beri zarar ediyor! PTT, 76 ilde zarar etti!

Kenara köşeye 1 euro bile saklayanlar hemen bakın! Bugün euro kaç TL oldu? 

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha dev zam geliyor! Buzdolabınızı tıka basa doldurun